De ce ne vom aminti, multă vreme, de anul 2015

charlie_hebdo1.png

charlie hebdo atacuri teroriste paris
Atacurile teroriste din redacția publicației Charlie Hebdo au șocat întreaga Europă
Sursă: Youtube

Anul 2015 ni-l vom aminti, in primul rand, din pricina atacurilor teroriste comise de ISIS în inima Europei.

În anul 2015 am avut parte și de decizii istorice, precum acordul privind programul nuclear al Iranului, deciziile luate la summit-ul climatic de la Paris sau detensionarea relațiilor diplomatice dintre SUA și Cuba.

Criza imigranților a transformat politica europeană. Au apărut întrebări fundamentale despre responsabilități, despre valori comune și despre cât de deschise sunt statele membre ale Uniunii Europene.

Mai jos, puteți urmări o recapitulare a celor mai importante momente care au marcat anul 2015 pe plan internațional.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • patrick pelloux charlie hebdo paris

    Un doctor care scris pentru Charlie Hebdo a tratat răniții din atentatele de vineri seară (13 noiembrie). La nici un an de la atacul terorist asupra redacției Charlie Hebdo, Parisul a retrăit coșmarul terorismului. Peste 120 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 350 au fost rănite. Printre primii doctori care au ajuns la fața locului s-a numărat și Patrick Pelloux, care scria pentru publicația franceză care a fost atacată în ianuarie.

  • Desenatoarea de la „Charlie Hebdo”, Corrine Rey, a povestit şocată cum de teamă să nu-i fie împuşcată fetiţa le-a deschis celor doi asasini uşa redacţiei. Odată intraţi, fraţii Said (34 de ani) şi Cherif Kouachi (32 de ani) au măcelărit tot ce le-a ieşit în cale pentru că profanaseră numele Profetului în caricaturi.

  • Charlie Hebdo pret revista olx.ro

    Faptul că românii sunt între­prinzători nu mai miră pe nimeni.

  • charlie hebdo atentate paris teroristi

    Noua echipă de la Charlie Hebdo va lucra la sediul Liberation, din Paris. Vineri aceștia au mers la noua redacţie, pentru a îşi continua munca.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1