De ce merge George mereu de mână cu tatăl său, iar Charlotte, în brațele mamei

Ultima actualizare:

    William îl supraveghează mereu pe George, în timp ce Kate, are grijă de CharlotteFoto: Getty
William îl supraveghează mereu pe George, în timp ce Kate, are grijă de CharlotteFoto: Getty

Prințul William și Kate Middleton alcătuiesc un model tradițional de familie, foarte admirat, atât în Marea Britanie, cât și în restul lumii. Cei doi copii adorabili ai lor, George și Charlotte, primesc o atenție specială din partea părinților, dar în aparițiile lor publice, se poate observa un detaliu interesant în ceea ce privește felul în care Will și Kate își cresc copiii.

Aproape de fiecare dată, micul George se află sub supravegherea tatălui, a lui William, în timp ce Kate îi poartă de grijă Prințesei Charlotte. Chiar dacă Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte deschiși la metodele moderne de creștere și educare a copilului, în ceea ce privește atenția acordată lui George și Charlotte, părinții lor sunt destul de tradiționali.

Această observație nu este o simplă coincidență, ci o strategie. Potrivit expertei în creșterea copilului, Jasmine Peters, Prințul William este mai des în preajma lui George deoarece, ca tată, are datoria de a-l pregăti pentru ziua când va moșteni tronul, ca de la bărbat la...viitor bărbat.

„Tații sunt, în mod tipic, responsabili pentru disciplinarea acțiunilor, redirecționarea și protecția familiei. Nu este deloc neobișnuit să vezi un tată și fiul său, care pun bazele rolului și responsabilității de viitor cap de familie. Deseori se crede că este nevoie de un bărbat ca să transforme un băiețel în bărbat”, a explicat experta, conform Daily Mail.


    „Tații sunt, în mod tipic, responsabili pentru disciplinarea acțiunilor, redirecționarea și protecția familiei
„Tații sunt, în mod tipic, responsabili pentru disciplinarea acțiunilor, redirecționarea și protecția familiei

Dacă ne uităm cu atenție, observăm că aceste raporturi se regăsesc și în fotografiile oficiale. De exemplu, în felicitarea de Crăciun a Casei Regale, George stă în dreptul tatăl său, în timp ce Charlotte se află în dreptul mamei.

Acest lucru demonstrează specificitatea tradițională a familiei lor, dar, în același timp, este borba și despre legătura puternică dintre tată și fiu, respectiv mamă și fiică. Nu înseamnă că George este mai iubit de tată, iar Charlotte, mai îndrăgită de Kate. Ambii copii primesc iubire în egală măsură de la ambii părinți.

Aici putem aduce în discuție și copilăria Prințului William. Atât el, cât și fratele său, Harry, au mărturisit că nu prea s-au bucurat de prea multă dragoste parentală din partea Prințului Charles. Cea care s-a ocupat cel mai mult de educația lor a fost Prințesa Diana, iar dispariția brutală a acesteia, i-a afectat profund în copilărie pe William și Harry. Astăzi, William pare a fi exact contrariul lui Charles. William și-a luat în serios rolul de tată încă de la nașterea lui George, chiar dacă acest lucru l-a înspăimântat puțin la început, așa cum se întâmplă cu orice părinte.

image
image
image
image
image
image
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net