De ce Meghan Markle nu va putea purta coroniță până în ziua nunții

Ultima actualizare:

    Meghan Markle se va căsători cu Harry pe 19 mai 2018Foto: Vanity Fair
Meghan Markle se va căsători cu Harry pe 19 mai 2018Foto: Vanity Fair

Actrița Meghan Markle va deveni membru oficial al Casei Regale începând cu data de 19 mai 2018. Normele pe care trebuie să le respecte devin din ce în ce mai clare și se înmulțesc. Deși Meghan va deveni asemena unei prințese din povești, ea nu va avea dreptul să poarte o coroniță din perle sau din diamante, asemănătoare celei purtate de Kate Middleton, până când nu va deveni soția lui Harry. Un expert în etichetă regală a dezvăluit motivul din spatele acestei reguli.

Expertul în etichetă regală, Grant Harold a explicat pentru BBC care este motivul pentru care Meghan Markle nu va putea purta o coroniță decât atunci când va fi căsătoritp oficial cu prințul Harry. "Diamantele și coronițele nu sunt purtate în timpul zilei și mai mult decât atât doar femeile căsătorite au dreptul să le poarte. Pentru femeile căsătorite reprezintă un simbol al statusului pe care îl dețin și un indiciu al faptului că inima lor aparține deja cuiva și nu sunt dispuse să petreacă timp cu altcineva. Pentru domni, reprezintă un semn clar că nu pot face avansuri respectivei doamne". Ziua nunții prințului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle este așteptată cu nerăbdare de mii de britanici. 


    Inelul de logodnă primit de Meghan Foto:Getty
Inelul de logodnă primit de Meghan Foto:Getty

În ciuda faptului că Meghan încă nu are dreptul de a alege o coroniță care să îi sublinieze statutul și frumusețea, ea deține deja un accesoriu strălucitor, confecționat cu o piatră din tiarra prințesei Diana. Este vorba despre inelul de logodnă primit de la prințul Harry. Bijuteria cuprinde un diamant central de dimensiuni considerabile,c are s-a aflat inițial în componența tiarrei Dianei. Acesta este încadrat de alte două diamante mai mici, procurate în timpul excursiei celor doi în Botswana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net