De ce mama lui Kate Middleton a fost nemulţumită de nunta fiicei sale

gettyimages-113274298.jpg

Kate Middleton şi Prinţul William au avut o nuntă de vis
Foto: Getty

Ochii întregii lumi au fost aţintiţi asupra familiei Middleton când Kate s-a căsătorit cu Prinţul William în 2011. Ziua nunţii a fost una magică, cu o ceremonie superbă organizată la Westminster şi o recepţie la Buckingham. Cu toate acestea, mama lui Kate, Carol a fost frustrată de întreg evenimentul şi nu a fost deloc mulţumită.

Ziua nunţii cuplului regal a fost chiar declarată sărbătoarea oficială, însă nu toată lumea a fost fericită până peste poate. Mama lui Kate, Carol, a fost destul de frustrată în urma nunţii. Asta nu pentru că nu ar fi fost bucuroasă pentru fiica ei. Însă Carol nu a putut să se implice deloc în organizarea evenimentului.

Fiind o nuntă regală, totul a picat pe umerii staffului de la Buckingham, iar Carol nu avut niciun cuvânt de spus în organizarea nuntei propriei sale fiice, conform mirror.co.uk. 

Carol a reuşit să îşi ia revanşa însă sâmbătă, 20 mai, când Pippa, fiica ei cea mică, s-a căsătorit cu James Matthew. Ea a fost alături de fata ei şi a ajutat-p să organizeze nunta cu tematică 

Loading...