De ce Kate Middleton și prințul William nu pot călători cu trenul regal

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și prințul William, împreună cu copiii
Kate Middleton și prințul William, împreună cu copiii

De ce Kate Middleton și prințul William nu pot călători cu trenul regal s-au întrebat jurnaliștii de Express.co.uk. Trenul a intrat în serviciu în 1842.

De ce Kate Middleton și prințul William nu pot călători cu trenul regal au găsit explicația tot jurnaliștii de la Express.co.uk. La bordul faimosului tren regal britanic au defilat mai multe capete încoronate. Însă Kate Middleton (38 de ani) și prințul William (38 de ani) nu au avut dreptul să călătorească în acest tren. Este probabil unul din cele mai misterioase mijloace de transport permise vreodată familiei regale. În 1842 trenul regal a fost pus în serviciu de regina Adelaide, soția Regelui William al IV-lea. Avea la acea vreme toate calitățile necesare pentru deplasarea în Regatul Unit.

Kate Middleton nu are fițe regale! Ce gest a făcut, deși era îmbrăcată într-o rochie de 2.500 $

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

E destinat numai familiei regale

Destinat numai familiei regale, acest tren e compus din mai multe vagoane care fac oficiul de saloane și camere. Regina Elisabeta a II-a l-a folosit adesea pentru a călători la reședințele sale din Sandringham, Balmoral. Însă altcineva nu are voie să urce la bord, nici măcar Kate Middleton și prințul William, care e al doilea în linia de succesiune la tron. Trenul regal e destinat numai celor 4 membri mai vârstnici ai familiei regale, a explicat Emily Andrews, pentru Express.co.uk. Aceștia sunt Regina Elisabeta a II-a, prințul Philip, prințul Charles și soția sa, Camilla. Fiecare dintre cei patru membri posedă propria sa cameră și baie în tren. Însă în ultima vreme regina a optat pentru trenurile obișnuite, ca să limiteze cheltuielile. În 2019, trenul regal nu a folosit decât de trei ori la un cost de 63.000 de lire sterline. De ce Kate Middleton și prințul William nu pot călători cu trenul regal au aflat jurnaliștii de la Express.co.uk.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net