De ce Kate Middleton nu-şi face niciodată unghiile cu ojă roşie

Ultima actualizare:

    Pare că nici nu este dată cu ojă pe unghiiFoto: Guliver Getty
Pare că nici nu este dată cu ojă pe unghiiFoto: Guliver Getty

Fanii ducesei de Cambridge, Kate Middleton (35 de ani), au observat că aceasta nu are niciodată unghiile vopsite cu ojă roşie sau altă culoare stridentă. Manichiurista soţiei prinţului William (35 de ani) explică de ce pare că aceasta nici nu ar avea unghiile făcute.

Numai unghiile în culoare naturală sunt premise la evenimentele regale. Aceasta este explicaţia pentru care Kate Middleton nu va avea niciodată unghiile vopsite în culoarea roşie sau alte culori ţipătoare. A explicat manichiurista personală a soţiei prinţului William. Pentru aceasta, experta a găsit soluţia unui amestec a două tipuri de ojă care fac ca unghiile lui Kate să apară exact în culoarea naturală. Marina Sandoval este totodată şi manichiurista Camillei, ducesa de Cornwall, soţia prinţului Charles. Camilla, care este acum soacra ducesei de Cambridge,a învăţat-o pe nora sa multe secrete, între care şi faptul că regina Elisabeta a II-a nu acceptă decât unghiile în culoarea naturală. Regina însăşi nu acceptă să î vopsească unghiile decât cu o ojă roz pal.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net