De ce este nevoită Meghan Markle să își schimbe numele dacă se va căsători cu Prințul Harry

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au făcut apariția, în mod public, în calitate de cuplu Foto: Getty
Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au făcut apariția, în mod public, în calitate de cuplu Foto: Getty

Actrița Meghan Markle (36 ani) va trebui să își schimbe întregul nume dacă se va căsători cu Prințul Harry. Dacă va face parte din Familia Regală a Marii Britanie, actrița va fi nevoită să renunțe la modul în care se prezenta până acum și să adopte o nouă titulatură.

Meghan și Markle formează un cuplul de 18 luni, iar zvonurile suțin că o logodnă este iminentă. Potrivit publicației Mirror, ei doi au devenit apropiați la sfârșitul lunii iunie, anul trecut, atunci când s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.  Meghan distribuise pe contul său de Instagram fotografii cu ea, în curtea Palatului Buckingham, dar nimeni nu a putut confirma că ea și Harry formau un cuplu până în luna octombrie 2016. Amândoi au vorbit despre relația lor, în cadrul unor interviuri, dar nu au apărut niciodată împreună, în mod public.

În cazul în care Meghan se va căsători cu Harry, ea va fi nevoită să își schimbe numele, așa cum a făcut-o și Kate Middleton atunci când s-a căsătorit cu Prințul William, în anul 2011. Deși își va putea păstra și folosi prenumele în situații informale, publicului va fi prezentată sub numele de  Prințesa Rachel de Wales.  Sunt șanse minime ca Harry și Meghan să devină vreodată rege și regină, ținând cont de faptul că Harry este al cinci-lea în ordinea succesiunii la tron . Cuplul va primi alte titulaturi în ziua nunții, conform tradiției.

Speculațiile privind logodna celor devin din ce în ce mai numeroaser, iar unele surse susțin că Harry i-a vizitat pe părinții actriței pentru a primi aprobarea lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net