De ce este descurajat Prințul George să-și facă prieteni la școală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prințul George a început școala la o instituție de învățământ din sudul Londrei. Timid, anxios și fâstâcit, micul prinț nu prea se simțea în largul lui. Nu doar emoțiile primei zile de școală și-au pus amprenta asupra stării lui de spirit, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum, deoarece se simțea rău din cauza sarcinii.

George a fost condus de tatăl său, Prințul William, care a fost foarte protector cu el. L-a ținut de mânuță și i-a ținut ghiozdanul. A vorbit cu directoarea școlii și a fost condus în clasă la ora 8:50. 

Din prima zi, va avea oportunitatea să studieze arta și designul, comunicarea și limbajul, balet, drama, IT și limba franceză. La școala Thomas’s Battersea va învăța bunătatea, va învăța cum să aibă încredere în propriile puteri pentru a ajunge un lider dar și gustul amar al umilinței. Asta scrie pe site-ul instituției, care are o politică cel puțin ciudată de a-i integra pe elevii săi în societate. 

simeon stalpnicul png

Acolo scrie că școala Thomas’s Battersea nu încurajează ideea de a avea un cel mai bun prieten, pentru a preîntâmpina apariția unor situații în care micuții să-și rănească sentimentele. Spre exemplu, școala mai are o politică. Dacă un copil vrea să dea o petrecere și nu îi invită pe toți colegii lui, atunci el nu are voie să împartă invitațiile în clasă. 

Ben Thomas, directorul școlii Thomas’s Battersea a spus că speră că prințul George va învăța de-a lungul anilor de studiu să se autodescopere. „Sper că va avea încrederea de a fi el însuși. Scopul acestor ani de școală este de a-i învăța pe copii să se încreadă în ceea ce sunt ei și să nu încerce să se muleze după comportamentul unuia și altuia.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net