De ce a decis prinţul Harry să nu apară lângă prinţul George, nepoţelul său?

Prinţul Harry

Prinţul Harry a fost văzut mai mult singur şi a încercat să pară mereu vesel după ce s-a născut prinţul George, înainte de a se însura
Prinţul Harry a fost văzut mai mult singur după ce s-a născut prinţul George, înainte de a se însura
Foto: GuliverGetty Images

Complexat, prinţul Harry (34 de ani) ar fi luat decizia radicală de a nu apărea alături de nepoţelul lui, prinţul George (5 ani). În realitate, el este foarte apropiat de micuţ.

Prinţul Harry a luat decizia de a nu apărea niciodată în fotografii alături de nepotul lui, prinţul George. Motivul pentru care soţul lui Meghan Markle (37 de ani) a luat această hotărâre este cel puţin ciudat. Ducele de Sussex s-a temut nu fie luat drept un “holtei bătrân”, înainte de a se însura. Kaitlin Menza, o specialistă în informaţii despre capetele încoronate, a declarat în “Royally Obsessed” că al şaselea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii nu s-a pozat niciodată cu micul prinţ George înainte de a o cunoaşte pe actuala lui soţie, Meghan Markle. Acum, după ce s-a aflat că va deveni tată, nu mai ţine cont de asta.

Prinţul George şi prinţesa Charlotte, nepoţii prinţului Harry, sunt în realitate foarte iubţi de acesta

Pe de altă parte, prinţul Harry a primit ameninţări cu moartea pentru că s-a căsătorit cu o metisă. Este considerat de unii “trădător”, din această cauză. Ameninţările provin de la un mic grup neonazist, compus din studenţi de la Universitatea din Barth, oraş din sud-evstul Angliei.

Prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie în 1997, la numai 36 de ani, a spus unei prietene că a „trebuit” să-i arate mai multă dragoste şi atenţie fiului său mai mic, prinţul Harry, decât fiului cel mare, prinţul William (astăzi în vârstă de 36 de ani). Ea a motivat că a luat această decizie pentru că ştia că William va deveni rege într-o zi, în timp ce Harry nu are şanse reale de a urca pe tron.

Prinţul William este al doilea în linia de succesiune pentru tron, după tatăl lui, prinţul Charles (69 de ani). Prinţul Harry este al şaselea în linia de succesiune la tron după tatăl lui, prinţul Charles, fratele lui, prinţul William, şi copiii acestuia, prinţul George (5 ani), prinţesa Charlotte (3 ani) şi prinţul Louis, născut anul acesta la 23 aprilie. Prinţul Harry a decis să nu apară lângă nepoţelul lui, prinţul George, înainte de a se anunţa că va deveni tată.

 

Loading...