De ce au devenit vacanţele în Dubai un lux accesibil

Ultima actualizare:

    Dubai-ul devine un nou loc favorit de petrecere a vacanţelor pentru româniFoto Christian Tour
Dubai-ul devine un nou loc favorit de petrecere a vacanţelor pentru româniFoto Christian Tour

Românul a învăţat faptul că vacanţa este foarte importantă ţi începem încet-încet să dezvoltăm cultura concediului. Oamenii îşi caută ofertele din timp, achită avansurile de cazare şi petrec clipe de neuitat peste hotare.

Ultimii doi ani au venit cu schimbări uititoare pe piaţa turistică din România. Dacă până acum vacanţele în Dubai păreau un lux pentru români, doar vedetele afişându-se în locurile luxoase din Orientul Mijlociu, cererea masivă din sezoanele 2013 şi 2014 au adus cu sine o scădere dramatică a preţurilor practicate de agenţii de turism către această atracţie din Emiratele Arabe Unite.

Oraș al recordurilor, al luxului și al excentricităților arhitecturale, Dubai este o destinație cosmopolită, cu un aer futuristic, care atrage anual milioane de turiști din toate colțurile lumii. Cele mai mari clădiri, mall-uri și parcuri de distracții din lume, cele mai luxoase hoteluri și restaurante, plaje fine, moschei, muzee, toate se regăsesc în „perla Orientului Mijlociu”.

Cât cheltuie un român în Dubai

Din datele celui mai mare tour operator de chartere din România, reiese că turiștii români care călătoresc în Dubai preferă hotelurile aflate în oraș, în apropiere de mall-uri și de stațiile de metrou. Majoritatea cheltuiesc în jur de 700-750 de euro per sejur și aleg minim 1-2 excursii opționale. Printre cele mai căutate sunt turul orașului Dubai, vizita la Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume, un safari în deșert, cu cină și spectacol tradițional într-o oază, un prânz sau o cină la Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, o plimbare cu bărcuțele tradiționale „dhow”. Tarifele pentru excursii variază între 65 și 175 euro de persoană, se arată într-un comunicat de presă.

Sejur în Dubai de la 495 de euro / 7 nopţi

Cererea de vacanţe aflată în plină creştere a atras cu sine deschiderea unui program intitulat "Luxul Accesibil", program ce oferă turiştilor preţuri începând de la 495 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi cu transport şi mic dejun inclus. Agenţiile de turism oferă în perioada decembrie-februarie preţuri mai mici, deoarece lunile acestea sunt în extrasezon, iar în Dubai tempratura este în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net