De ce au devenit vacanţele în Dubai un lux accesibil

main_dubai.jpg

dubai
Dubai-ul devine un nou loc favorit de petrecere a vacanţelor pentru români
Foto Christian Tour
Citeste tot despre: 

Românul a învăţat faptul că vacanţa este foarte importantă ţi începem încet-încet să dezvoltăm cultura concediului. Oamenii îşi caută ofertele din timp, achită avansurile de cazare şi petrec clipe de neuitat peste hotare.

Ultimii doi ani au venit cu schimbări uititoare pe piaţa turistică din România. Dacă până acum vacanţele în Dubai păreau un lux pentru români, doar vedetele afişându-se în locurile luxoase din Orientul Mijlociu, cererea masivă din sezoanele 2013 şi 2014 au adus cu sine o scădere dramatică a preţurilor practicate de agenţii de turism către această atracţie din Emiratele Arabe Unite.

Oraș al recordurilor, al luxului și al excentricităților arhitecturale, Dubai este o destinație cosmopolită, cu un aer futuristic, care atrage anual milioane de turiști din toate colțurile lumii. Cele mai mari clădiri, mall-uri și parcuri de distracții din lume, cele mai luxoase hoteluri și restaurante, plaje fine, moschei, muzee, toate se regăsesc în „perla Orientului Mijlociu”.

Cât cheltuie un român în Dubai

Din datele celui mai mare tour operator de chartere din România, reiese că turiștii români care călătoresc în Dubai preferă hotelurile aflate în oraș, în apropiere de mall-uri și de stațiile de metrou. Majoritatea cheltuiesc în jur de 700-750 de euro per sejur și aleg minim 1-2 excursii opționale. Printre cele mai căutate sunt turul orașului Dubai, vizita la Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume, un safari în deșert, cu cină și spectacol tradițional într-o oază, un prânz sau o cină la Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, o plimbare cu bărcuțele tradiționale „dhow”. Tarifele pentru excursii variază între 65 și 175 euro de persoană, se arată într-un comunicat de presă.

Sejur în Dubai de la 495 de euro / 7 nopţi

Cererea de vacanţe aflată în plină creştere a atras cu sine deschiderea unui program intitulat "Luxul Accesibil", program ce oferă turiştilor preţuri începând de la 495 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi cu transport şi mic dejun inclus. Agenţiile de turism oferă în perioada decembrie-februarie preţuri mai mici, deoarece lunile acestea sunt în extrasezon, iar în Dubai tempratura este în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din lume, Christie’s International Real Estate, a anunţat demararea unui mega-proiect în valoare de peste 10 miliarde de dolari. A început construirea “cartierului” alcătuit din 185 de insule din Maldive şi a celui format din 33 de atoli din Dubai. Următorul pas: 80 de vile plutitoare în Miami, SUA.

  • plaja dubai

    Un părinte şi-a lăsat fiica de 20 de ani să moară înecată în valurile mării, oprindu-i pe salvamari să o salveze din cauză că erau „străini”. Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Dubai.