De ce a ales Meghan Markle o rochie Armani de 4.700 de dolari pentru interviul-bombă cu Oprah

Ultima actualizare:

    Meghan Markle, într-o rochie Armani la interviul cu Oprahfoto: captură YouTube/CBS
Meghan Markle, într-o rochie Armani la interviul cu Oprahfoto: captură YouTube/CBS

Meghan Markle a ales o rochie din mătase neagră, cu o broderie dramatică pe umărul drept, pentru primul ei interviu de când a părăsit familia regală britanică, ca să se mute în SUA, împreună cu prințul Harry și micuțul Archie. Specialiștii care au analizat această alegere au ajuns la concluzia că ducesa de Sussex a vrut să transmită un mesaj de ”renaștere” și de ”capacitate de a rezista în condiții dintre cele mai vitrege”.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, ducesa de Sessex promite ”să spună totul” în interviul cu Oprah Winfrey. În primul promo alinterviului distribuit de CBS, Meghan Markle apare într-o rochie lungă, din mătase neagră, de la Giorgio Armani. Broderia în formă de floare de lotus, de pe umărul drept, a dat naștere la multe speculații, în contextul în care separarea ducilor de Sussex de familia regală a fost tensionată.

Potrivit specialiștilor de la Town & Country, Meghan a ales special această rochie, datorită semnificației florii de lotus, asociată în mod tradițional cu renașterea și cu iluminarea spirituală. Este cunoscută capacitatea acestei flori de a rezista în cele mai vitrege condiții, lucru care o transformă în cadoul perfect pentru cineva care se reface după un accident sau după o experiență traumatică.

Nu e de mirare, așadar, că Meghan a ales o rochie brodată cu o floare de lotus. Recent, ducesa a vorbit în termeni foarte duri despre hărțuirea online la care a fost supusă, considerând-o ”aproape de nesuportat”.

Aceeași expresie a fost folosită de Meghan și în promo-ul distribuit de CBS, în care Oprah o întreabă dacă a existat vreun ”moment de cotitură”.

Rochia Armani, accesorizată cu o brățară cu diamante, care i-a aparținut prințesei Diana

Pentru acest interviu, despre care Oprah Winfrey susține că nu va lăsa niciun subiect neatins, ținuta ducesei a fost foarte atent construită. Cu părul coafat într-un coc lejer, strâns la ceafă – marcă înregistrată Meghan Markle –, ducesa apare așezată într-un fotoliu din ratan, îmbrăcată cu rochia Armani, în valoare de 4.700 de dolari, cu pantofi din piele Aquazurro, un colier cu acvamarin semnat de Pippa Small și cercei Birks cu topaz bleu. Piesa de rezistență pare să fie brățara Cartier cu diamante, care i-a aparținut odinioară prințesei Diana. De altfel, regretata prințesă este invocată în interviu de fiul ei, prințul Harry.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net