De 14 ani, ea nu mânca decât hamburgeri la cină! Ce a făcut să scape de dependenţă

Ultima actualizare:

    Legumele şi fructele nu îi mai fac greaţăFoto: Profimedia
Legumele şi fructele nu îi mai fac greaţăFoto: Profimedia

Adolescenta Caitlin Braithwaite nu mănâncă decât hamburgeri la cină, de 14 ani. Ea apelat la terapia prin hipnoză pentru a scăpa de dependența ciudată.

Adolescenta Caitlin Braithwaite, în vârstă de 16 ani, din Whitnash, Warwickshire , Marea Britanie, nu mănca decât hamburgeri la cină, de 14 ani. Un expert în hipnoză a reuşit să o salveze de bizara dependenţă. Fata spune că, în timpul în care era dependentă de hamburgeri, fructele şi legumele îi făceau greaţă. Împreună cu hamburgerii, nu putea să mănânce nici măcar cartofi. Mama adolescentei, Lorna, de 36 de ani, a decis să apeleze la hipnoză ca s-o scape de obsesia pentru hamburger. Ea povesteşte că nu putea merge cu fiica la nici un restaurant până ce nu se asigura că sunt hamburgeri pe meniu. În nici un caz nu putea merge cu ea în vpzită la prieteni, fiindcă nu ar fi avut aşa ceva la masă. „Orice încercam să-i dau refuza din start”, povesteşte Lorna, care a făcut greşeala să-i dea fiicei să mănânce hamburgeri de la vârsta de numai doi ani. Fiindcă nu mânca sub nici o formă fructe şi legume, Lorna a trebuit s-o îndoape pe Caitlin cu suplimente cu vitamine. Abia, recent, expertul în  hipnoterapie David Kilmurry a reuşit s-o vindece pe fată de dependenţa de hamburgeri. Ea a început să mănânce deja fructe şi legume fără să i se mai facă rău de la gustul acestora.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net