Dată afară din hotel pentru că e româncă. Alecsandra a fost umilită în ultimul hal într-un oraș britanic

Ultima actualizare:

    Românca a fost  şocată pentru că  nu i-a fost permis  să se cazeze la hotel
Românca a fost şocată pentru că nu i-a fost permis să se cazeze la hotel

“Nu acceptăm români!” Aşa i s-a spus Alecsandrei Puflea, o tânără româncă, absolventă de Universitate, la recepţia unui hotel dintr-un oraş britanic. Ea a rămas şocată de ceea ce i s-a întâmplat.

Alecsandra Puflea, de 22 de ani, a vrut să se cazeze împreună cu iubitul ei la Hotelul Holiday Inn Express din Ferensway, Hull, la începutul lunii iulie. Persoana de la recepţie a refuzat să-i primească pentru o noapte, pe motiv că ea este originară din România.

Alecsandra, care e absolventă a Universităţii din Hull, a povestit că i s-a spus că hotelul a introdus o politică de respingere a pasagerilor care sunt implicaţi în activităţi ilegale după ce s-a descoperit că unele românce folosesc camerele pentru prostituţie.

“Îmi pare rău, dar nu acceptăm români”, i s-a zis explicit tinerei studente, care a fost luată drept prostituată. Alecsandra, care rezervase camera prin Internet, a fost şocată de ceea a auzit.

“A fost o experienţă îngrozitoare”, a spus ea. “S-a uitat la buletinul meu şi mi-a spus că nu pot să stau la hotel. Am încercat să-i arăt permisul de conducere britanic, dar mi-a explicat că nu pot rămâne pentru că sunt din România”, a adăugat ea.

A părăsit hotelul şocată şi a făcut cazul public. În cele din urmă responsabilii de la Hotelul Holiday Inn Express şi-au cerut scuze. Ba chiar au susţinut că nu au avut în intenţie s-o discrimineze pentru că era româncă, după ce au umilit-o în ultimul hal.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net