A dat 250.000 $ pe 18 operaţii ca să “devină” coreean. Transformarea a durat 4 ani

Ultima actualizare:

    Recent, Oli London a făcut cea de a 18-a operaţie estetică la faţă
Recent, Oli London a făcut cea de a 18-a operaţie estetică la faţă

Nu s-a lăsat până când nu şi-a văzut visul cu ochii. Britanicul Oli London şi-a dus la bun sfârşit planul de a se transforma în copia fidelă a cântăreţului sud-coreean Park Jimin, din cadrul trupei BTS. L-a costat 250.000 $ şi a durat aproape 4 ani.

Bărbatul de 31 de ani, Oli London, este obsedat de trupa BTS şi spune că se simte mai mult coreean decât britanic. El a devenit vedetă pe reţelele sociale după ce s-a autodeclarat copia fidelă a cântăreţului sud-coreean Park Jimin, din cadrul trupei K-pop, BTS. De-a lungul ultimilor ani el a călătorit de nenumărate ori în afara ţării pentru a fi prezent la concertele şi întâlnirile cu fanii organizate de trupa BTS. Luni, 28 iunie, Oli şi-a şocat fanii după ce a făcut cea de-a 18-a operaţie care trebuie să îi modifice complet configuraţia feţei şi să îi facă ochii alungiţi. 

”Salut, băieţi! Sunt în sfârşit coreean. Tranziţia mea de la european la asiatic s-a încheiat”, a scris London, numindu-se drept cel mai ”frumos trans-rasial din lume”. El vrea să îşi schimbe numele în Jimin, inspirat fiind de idolul său de la trupe BTS. Deşi încă mai are de lucrat la buze pentru a semăna cu celebrul cântăreţ, Oli London este fericită că nu mai trebuie să îşi pună atât de mult machiaj pe faţă atunci când iese pe străzile din Seoul sau participă la evenimentele promoţionale organizate de trupa lui preferată. 


    Oli LondonFoto: Instagram
Oli LondonFoto: Instagram

Oli London a vrut să arate ca artistul preferat

Oli a făcut lifting facial, şi modificat configuraţia frunţii prin implant de păr şi şi-a modificat nasul, pomeţii şi mandibula, şi-a corectat bărbia, a trecut prin proceduri de albire a tenului şi recent şi-a corectat pleoapele pentru a avea ochi alungiţi. 

Încă din 2018, britanicul a apărut la evenimentele BTS dându-le fiori fanilor formaţiei cu asemănarea incredibilă cu Park Jimin. Iniţial, Oli London a vrut să cheltuiască 150.000 de dolari pe operaţiile estetice pentru că acesta era bugetul de care dispunea. În timpul pandemiei însă, blocat fiind în apartamentul în care stătea cu chirie, el a participat la mai multe evenimente caritabile şi a fost răsplătit de propriii fani cu donaţii de 100.000 de dolari, bani pe care îi putea folosi doar pentru a-şi duce la bun sfârşit visul.


    Park Jimin, solistul de la BTS, pe care îl copiază
Park Jimin, solistul de la BTS, pe care îl copiază
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net