Dai 2.700 de euro pe noapte să dormi în palatul ăsta roz

Ultima actualizare:

    Întreaga casă  este vopsită în roz
Întreaga casă este vopsită în roz

Incredibil, dar adevărat! Amy Griffith, o femeie din Londra, s-a mutat în provincie numai pentru a cumpăra o casă care să semene cu un palat pe care să-l facă roz! Acum îl închiriază pe bani grei.

Parcă este un palat din poveşti! Amy Griffith, în vârstă de 43 de ani, chiar şi-a dorit dintotdeauna să aibă o astel de casă grandioasă pe care să o vopsească complet în roz. Încă din copilărie, a visat să aibă un palat demn de păpuşa Barbie, preferata ei. Pentru asta, a renunţat la apartamentul său din capitala britanică şi a cumpărat această casă impozantă, cu şase dormitoare, care la acea vreme era cam deteriorată, din localitatea Tiptree, Essex, sud-estul Marii Britanii. A luat-o de la cel mai bun prieten al său, James Lloyd-Roberts, de 45 de ani, căruia i-a plătit 12.000 de euro (circa 56.793 de lei).

Pe parcursul unui întreg deceniu, Amy a făcut schimbările în roz şi a decorat-o luxos, plătind o sumă dublă, de circa 24.000 de euro (circa 113.586 de lei). Fiecare cameră şi holurile le-a vopsit în roz. De asemenea, pretutindeni a aşezat obiecte în această culoare. Ba chiar, la bucătărie, a instalat lumini roz, ca să pară în întregime de această culoare. După ce s-a săturat de bucuria de a trăi în palatul de poveste, Amy Griffith şi-a dat seama că ar putea să scoată bani frumoşi de pe urma acestuia. În acest fel avea să-şi recupereze şi investiţiile făcute. Aşa că a început să găzduiască oaspeţi care îi plătesc 2.700 de euro (12.776 de lei), ca să guste viaţa în roz pentru o noapte.

La scurt timp după ce a dat anunţul, oaspeţii au dat năvală. A avut chiar şi o vedetă, ca musafir cu plată, pe cântăreaţa australiană Iggy Azalea (29 de ani). Ca să poată dormi la palatul roz, oaspeţii trebuie să facă rezervare cu mult timp înainte. “Deja palatul roz îmi aduce bani frumoşi. Nu am calculat cât, dar incredibil de mulţi. Oameni din întreaga lume vor să se cazeze aici”, spune britanica. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net