Dai 2.113 euro şi faci turul Londrei cu tancul

tanc-1-32354154841514.jpg

tanc, londra, turisti
Turiştii pot să închirieze vehiculul militar de 17 tone pentru a se bucura de cea mai sigură plimbare prin capitala britanică
Citeste tot despre: 

O şansă unică! Turiştii pot de acum să admire simbolurile Londrei, ceasul Big Ben şi Palatul Buckingham, dintr-un tanc. În vehiculul militar vor avea parte de cea mai sigură plimbare.

Cei care se tem de traficul infernal din capitala britanică au şansa să-l închirieze pe The Abbot, un tanc de 17 tone, în care pot sta liniştiţi că nu vor suferi vreun accident. Totul este să achite suma de 2.113 euro (9.405 lei) pentru a face turul Londrei, timp de 3 ore. Tancul blindat se poate închiria de la compania Tanks a Lot.

Pentru a face plimbări pe străzile metropolei, The Abbot, care a avut o reputată carieră militară în anii 1960, a fost echipat cu cauciuc pe şenile. În plus, nu trebuie plătite taxe de aglomeraţie. Vehiculul uriaş este condus chiar de proprietarul firmei, Nick Mead, în vârstă de 54 de ani.

“Este cel mai sigur tur care se poate face în Marea Britanie. Chiar dacă mijloacele de atac au fost dezactivate, tancul nu poate fi străpuns de gloanţe  sau distrus de bombe. Abia mai facem faţă solicitărilor. Numai unii biciclişti se uită înfricoşaţi”, a spus Mead. Natasha Black şi Megan Gibson au fost primii turişti care s-au plimbat cu tancul. “A fost incredibil. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să se holbeze atâţia oameni la mine”, a spus Megan. 

tanc2-151551815151.jpg

tanc, londra, turisti
Tancul se strecoară uşor în trafic

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1