Dai 100 $ şi vine să-ţi gătească în pielea goală

Ultima actualizare:

    Carrina, 26 de ani, s-a specializat în  prepararea pastelor la domiciliul clienţilor
Carrina, 26 de ani, s-a specializat în prepararea pastelor la domiciliul clienţilor

Foarte tare! Cum afacerea cu menajerele în pielea goală începea să scârţâie, o agenţie din Roslyn, New York, şi-a reprofilat fetele. Tinerele s-au specializat în gătit, dar o fac într-o variantă extrem de sexy.

Visezi la nişte poale în brâu făcute ca la mama acasă? La o ciorbă de văcuţă acrişoară cu smântână şi soţia nu-i acasă? Nimic mai simplu. Pui mâna pe telefon şi suni. De ce să comanzi mâncarea gata făcută când poţi savura pe îndelete întreg procesul tehnologic de „fabricare” a mâncării? Şi mai mult decât atât, poţi avea parte de o bucătăreasă desprinsă din filmele XXX care să-ţi gătească în pielea goală. 

Emanuelle, 23 de ani
Emanuelle, 23 de ani

Agenţia „Fantasy Girl Maids” a fost înfiinţată în urmă cu câţiva ani şi oferea pentru doar 100 de dolari pe oră, servicii de curăţenie şi striptease. Cum în ultima vreme afacerea nu a mai avut aşa de mare priză la clienţi, fetele s-au reprofilat. Au luat cursuri de gătit şi vin la domiciliul clientului pentru a-i prepara hrana.

Stella, 28 de ani
Stella, 28 de ani

Tariful este de 100 de dolari pentru 45 de minute şi fetele vor găti costumate doar în şorţuleţ, în pielea goală sau îmbrăcate doar în lenjerie intimă. În funcţie de clienţi, fetele ştiu să gătească mâncare italienească, vegetariană, să facă dulciuri şi supe-cremă din bucătăria franceză.

Anastacia, 26 de ani
Anastacia, 26 de ani

Având în vedere că la ciorba de burtă e nevoie de cel puţin şase ore ca „materia primă” să fiarbă, numai domnii cu dare de mână se pot răsfăţa pentru că nota poate atinge uşor 800 de dolari! Majoritatea bucătăreselor sunt foste stripteuze sau fotomodele, însă conform regulamentului agenţiei, nu au voie să presteze servicii de natură sexuală, chiar dacă sunt ademenite de clienţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net