Dacă știi să aduni nu va dura mai mult de 3 minute să găsești soluția!

ghicitoare1.png

ghicitoare problema matematica
Această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul a două operații simple!

Această problemă de matematică îți va da de gândit, mai ales atunci când îți vei da seama că toate răspunsurile din enunț sunt greșite. Totuși, ai răbdare, citește cu atenție și îți vei da seama că este, de fapt, o ecuație pentru care trebuie să ai și o logică foarte bună dacă vrei să găsești soluția.

Dacă știi să aduni, dar și să înmulțești, nu vei avea nevoie de mai mult de trei minute. Rezolvarea este foarte simplă, însă trebuie să îți dai seama pe ce principiu se bazează toate acele calcule. Așadar, acum că știi ce operație lipsește, te-ai prins? Dacă nu, află că acele adunări nu sunt greșite, ci incomplete. Astfel, 1 + 5 = 12 pentru că (1 + 5) x 2 = 6 x 2 = 12. Același principiu trebuie aplicat și pentru cerință, astfel, 5 + 25 = (5 + 25) x 2 = 30 x 2 = 60.

Loading...

Citește și

 • ghicitoare problema de matematica

  Ai încercat deja toate posibilitățile și nu ai ajuns la nici un rezultat? Nu dispera, într-adevăr, această problemă pare imposibil de rezolvat, însă nu este deloc așa. Ba mai mult, odată ce îți amintești acea lecție de matematică de la școală, îi vei da imediat de cap.

 • problema de matematica

  Rezultatele acestor adunări îți dau bătăi de cap? Ți se pare că toate acele ecuații sunt absurde? Mai dă-i o șansă acestei probleme și vei realiza că, odată ce îți vei da seama ce ai de făcut, totul este floare la ureche. Și pentru că vrem să te ajutăm, îți spunem că ai nevoie și de tabla înmulțirii.

 • ghicitoare problema de matematica

  La prima vedere, exercițiul te-a păcălit cu siguranță! Deși pare extrem de complicat iar enunțul nu pare să aibă nici o logică, rezolvarea este una incredibil de simplă. Mulți se încurcă în calcule, însă dacă te orientezi spre calea cea mai simplă, este imposibil să nu rezolvi problema.

 • ghicitoare problema matematica

  Această problemă de matematică îi poate pune în încurcătură atât pe adulți, cât și pe copiii conștiincioși, care deși au note foarte bune la școală, se lasă păcăliți de cerință. Chiar dacă vi se pare că știți răspunsul în numai câteva secunde, s-ar putea să omiteți un detaliu care vă va da peste cap rezolvarea.

 • ghicitoare problema matematica

  Această problemă de matematică face probleme multor adulți, dar nu și copiilor, care reușesc imediat să își dau seama care este „păcăleala”. Secretul este să gândești simplu, dar nici prea simplu. Crezi că ți-ai dat seama din prima care este răspunsul? Crezi că 5 = 2 pentru că mai sus scrie că 2 = 5?

 • ghicitoare problema matematica

  Este unul dintre cele mai ușoare exerciții de matematică și logică, dar unii tot se împotmolesc atunci când încearcă să îl rezolve. Cel mai bine este să nu te grăbești și să gândești „la rece” toată problema, pentru că dacă te complici, nu vei putea ajunge la niciun rezultat. Iar totul este mult mai simplu decât îți imaginezi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1