Dă 20.000 de euro pe lună ca să joace poker

Ultima actualizare:

    În cei 7 ani de carieră de jucător,  răbdarea, perseverenţa şi talentul   l-au adus pe Toni Judeţ la multe  mese finale de la turneele de poker
În cei 7 ani de carieră de jucător, răbdarea, perseverenţa şi talentul l-au adus pe Toni Judeţ la multe mese finale de la turneele de poker

Weekend de foc pentru pokeriştii români aflaţi la Eureka Poker Tour, în Bulgaria. Ei s-au „bătut", alături de jucători din 19 ţări, pentru premiul cel mare, în valoare de peste 60.000 de euro. Printre ei, şi Toni Judeţ, membru în echipa site-ului Pokerstars Romania. Din păcate, Toni nu a prins masa finală.

Întâi de toate disciplină şi multă muncă, abia apoi distracţie şi bani în cont. Astfel descrie Toni Judeţ pokerul. A început să practice acest sport accidental, după cum singur recunoaşte, înainte fiind jucător profesionst de biliard.

„Acum şapte ani, mă aflam împreună cu nişte prieteni la cazino şi am văzut că jucau nişte domni. Mi-a plăcut ideea asta. Am început la mize mici şi am fost câştigător. Apoi, am vrut să mă perfecţionez şi am aprofundat jocul, iar rezultatele mari au început să apară", ne-a explicat Judeţ, al cărui prim mare succes a fost locul întâi în cadrul unui eveniment secundar (side event), cu intrare de 2.000 de euro, la EPT Monte Carlo, în anul 2008. Atunci, el a câştigat 247.638 de dolari. Doi ani mai târziu, a semnat cu Pokerstars, devenind, astfel, primul şi singurul român din echipa lor.

Astăzi, joacă cam trei-patru turnee mari pe lună, unde numai intrările îl costă, în total, în jur de 20.000 de euro, după cum ne-a mărturisit.

Şi, pentru că joacă atât de mult, Judeţ e mai mereu pe drumuri, astfel că timpul petrecut cu familia e destul de puţin.

„Trebuie să fac şi sacrificii, dar iubesc pokerul şi îmi aduce satisfacţii. Turneele durează trei-patru zile chiar şi mai mult dacă ajungi la masa finală. Mai greu e când ai perioade mai proaste şi nu câştigi nimic. Am avut şi eu, dar mi-am revenit", ne-a mai spus pokeristul, ale cărui câştiguri totale se ridică la aproape 820.000 de dolari.

46 de români au participat la Eureka Poker Tour

Ca şi anul trecut, etapa Eureka Poker Tour Bulgaria a fost organizată de Pokerstars în staţiunea Nisipurile de Aur, la Grand Hotel and Casino International, stabiliment ce va fi renovat până anul viitor pentru a putea organiza evenimente şi mai mari.

La eveniment au participat 246 de jucători, dintre care 46 de români. Doi dintre ei, Ion Dragomir şi Andrei One, au ieşit pe locurile 14, respectiv 15, câştigând astfel fiecare câte 3.350 de euro. „Tot mai mulţi români participă la turneele de poker. A crescut pokerul şi la noi. Cei mai buni mi se par însă nordicii şi americanii. În ţările lor, acest joc e o tradiţie", a mai spus Judeţ.

UPDATE 11.34:

Turneul a fost câştigat de bulgarul Peter Zografov. El a câştigat astfel trofeul şi 48.745 de euro.

Bulgarul a câştigat trofeul chiar la el acasă în staţiunea Nisipurile de Aur
Bulgarul a câştigat trofeul chiar la el acasă în staţiunea Nisipurile de Aur
image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net