Cutremurător! Băiețel de 7 ani, folosit de ISIS ca terorist sinucigaș! Avea la brâu centură explozivă

Ultima actualizare:

    L-au îmbrăcat cu un tricou al echipei de fotbal Chelsea pentru a ascunde că era un "terorist sinucigaș"Foto: captură foto/Daily Mail
L-au îmbrăcat cu un tricou al echipei de fotbal Chelsea pentru a ascunde că era un "terorist sinucigaș"Foto: captură foto/Daily Mail

Pe Internet a fost publicat un material video cu un puternci impact emoțional în care un băiețel poartă la brâu o centură cu explozibili. El a fost trimis de adepți ai Statului Islamic să facă victime în armata irakiană, dar, din fericire, un soldat l-a depistat și i-a detașat bomba.

Băiețelul nu pare să aibă mai mult de șapte ani, darîmbrăcat cu un tricou alb-albastru al echipei de fotbal Chelsea și cu numele jucătorului Eden Hazard, ar fi putut fi atacatorul sinucigaș perfect dacă ar fi trecut neobservat.

A fost filmat momentul în care un soldat irakian îl dezbracă de tricou pe băiețel și, spunându-i să rămână calm și să nu-i fie teamă, îi dezamorsează bomba și i-o detașează de pe trupul său firav.

Copilul, pe nume Uday, i-a mărturisit soldatului că „amo”, adică unchiul său l-a trimis așa cu instrucțiunile de a ținti armata printr-un atac sinucigaș, după cum precizează Daily Mail.

De când trupele militare anti-teroriste au reintrat în Mosul pentru a-i lichida pe jihadiști, aceștia din urmă se folosesc de civilii rămași în oraș și în împrejurimi ca scuturi umane. Micuțul Uday ar putea fi cel mai tânăr terorist sinucigaș, fără a avea poate habar de ce urma să facă mai exact.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net