Cutremurător! Băiețel de 7 ani, folosit de ISIS ca terorist sinucigaș! Avea la brâu centură explozivă

baietel_cu_bomba.jpg

baietel terorist sinucigas
L-au îmbrăcat cu un tricou al echipei de fotbal Chelsea pentru a ascunde că era un "terorist sinucigaș"
Foto: captură foto/Daily Mail

Pe Internet a fost publicat un material video cu un puternci impact emoțional în care un băiețel poartă la brâu o centură cu explozibili. El a fost trimis de adepți ai Statului Islamic să facă victime în armata irakiană, dar, din fericire, un soldat l-a depistat și i-a detașat bomba.

Băiețelul nu pare să aibă mai mult de șapte ani, darîmbrăcat cu un tricou alb-albastru al echipei de fotbal Chelsea și cu numele jucătorului Eden Hazard, ar fi putut fi atacatorul sinucigaș perfect dacă ar fi trecut neobservat.

A fost filmat momentul în care un soldat irakian îl dezbracă de tricou pe băiețel și, spunându-i să rămână calm și să nu-i fie teamă, îi dezamorsează bomba și i-o detașează de pe trupul său firav.

Copilul, pe nume Uday, i-a mărturisit soldatului că „amo”, adică unchiul său l-a trimis așa cu instrucțiunile de a ținti armata printr-un atac sinucigaș, după cum precizează Daily Mail.

De când trupele militare anti-teroriste au reintrat în Mosul pentru a-i lichida pe jihadiști, aceștia din urmă se folosesc de civilii rămași în oraș și în împrejurimi ca scuturi umane. Micuțul Uday ar putea fi cel mai tânăr terorist sinucigaș, fără a avea poate habar de ce urma să facă mai exact.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1