Cum vrea să îşi resusciteze Berlusconi cariera politică: salvează miei înainte de Paşte

Ultima actualizare:

    Silvio Berlusconi, salvatorul de mieicaptură video
Silvio Berlusconi, salvatorul de mieicaptură video

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi (80 de ani) a înfuriat industia de carne din Italia, alăturându-se unei campanii vegetariene. Acesta a doptat 5 miei care aveau să fie măcelăriți de Paște.

Silvio Berlusconii încurajează stilul de viață vegetarian. Un filmuleț publicat de către Protecția Mediului și a Animalelor îl arată pe Berlusconii, sărutând și hrănind unul din noii ”copilași” cu un biberon. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Fostul prim-ministru a fost filmat într-un parc din domeniile lui, ținând un miel în brațe, lângă un semn care încuraja stilul de viață vegetarian pentru a salva o viață. ”Salvează o viață, alege un Paște vegetarian” a fost mesajul lângă care a fost filmat, timp în care, pe ecrane apare ”Fii ca el. El a salvat cinci mielușei de la măcelul dinainte de Paște”.

Berlusconi a fost exclus din Senat în anul 2013 ca urmare a unei condamnări pentru fraudă fiscală, dar partidul saău Forza Italia, încă este al treilea sau al patrulea cel mai popular în Italia, cu aproximativ 12% din voturi, potrivit opiniei publice.

În mod tradițional, italienii mănâncă miel sau capră în duminica Paștelui, dar consumul a scăzut drastic în ultimii cinci ani, din cauza crizei economice sau a succesului campaniilor vegetariene.

Măcelăria ”Ital ian Assocarni” l-a atacat pe Berlusconi, cerând vehement ca agențiile de publicitate să boicoteze canalele de telviziune, dar și publicațiile magnatului. ”Este incredibil că omul de afaceri contribuie la deteriorarea industriei cărnii și încearcă să câștige votul iubitorilor de animale”, au declarat reprezentanții companiei, potrivit The Guardian.

Mai multe ziare au declarat anul trecut că Silvio Berlusconi a devenit vegetarian. Omul de afaceri a răspuns printr-o declarație că ” niciodată nu am făcut vreo declarație în acest sens”.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net