Cum va petrece Regina Elisabeta Anul Nou. La ce tradiţie a renunţat din cauza pandemiei

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-afoto: AFP
Regina Elisabeta a II-afoto: AFP

E prima oară în 33 de ani când Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip nu pot să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă la Sandrigham, reşedinţa lor din Norfolk, alături de întreaga familie regală. Aşa cum a anunţat Palatul Buckingham, cuplul regal se află pentru această perioadă la Windsor.

Marea Britanie se află sunt restricţii dure din cauza pandemiei de coronavirus şi mai ales a noii tulpini, care se dovedeşte a fi foarte contagioasă. Aşa cum era de aşteptat, Regina Elisabeta a II-a va respecta condiţiile impuse de autorităţi şi nu va călători şi nu va avea invitaţi restul familiei regale, conform indepedent.co.uk. 

Asta în ciuda tradiţiei de a petrecere Crăciunul şi Anul Noul în Norfolk, la Sandringham. În condiţii normale, Reginei şi lui Philip i se alătură membrii familiei regale, iar monarhul stă acolo până pe data de 6 ianuarie, aniversarea morţii Regelului George a VI-lea, tatăl Elisabetei. El a murit la 56 de ani, la reşedinta din Norfolk, pe când Regina avea doar 25 de ani şi se afla într-un turneu regal în Kenya. 

Membrii familiei regale nu au voie să o viziteze din cauza restricţiilor

Anul acesta, însă, Regina şi prinţul consort vor avea un An Nou lipsit de evenimente, mai ales că ceilalţi membrii, precum Charles şi Camilla sau Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii, nu au voie să le treacă pragul din cauza restricţiilor. Oricum, aşa cum explică un fost secretar de presă al familei regale, Charles Anson, accentul în Casa Regală se pune pe Crăciun. "Se joacă tot felul de jocuri, care există de pe vremea războiului, când nu puteau să iasă afară". 

De Anul Noul, în general, Regina preferă să strângă alături de ea pe membrii familiei regale şi să stea până la miezul nopţii pentru a marca trecerea dintre ani. Nimeni însă nu se culcă înaintea ei. A doua zi, suverana se trezeşte devreme şi merge la biserică, apoi iese la călărit şi la vânătoare de fazani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net