Cum trăiește cuplul care a renunțat la tot pentru a călători

cuplu.jpg

cuplu calatorii
Jeremy, Winnie și Julian își continuă aventurile în toate colțurile lumii
Foto: arhivă personală

Să-ți dai demisia de la serviciu și să călătorești în toată lumea ar putea părea un vis irealizabil pentru cei mai mulți oameni. Nu și pentru un cuplu care a decis, în jurul vârstei de 30 de ani, că este momentul să-și schimbe viața în totalitate.

Jeremy Jacobson și Winnie Tseng au avut îndrăzneala de a-și lua soarta în mâini și de a nu-i mai lăsa pe cei din jur să aleagă pentru ei. În urmă cu trei ani erau un cuplu ca oricare altul, dar decizia de a renunța la tot pentru a călători în jurul lumii le-a schimbat viața în bine.

thailanda.jpg

thailanda mancare
Thailanda este doar una dintre țările în care cuplul s-a bucurat de preparate exotice
Foto: arhivă personală

 

Aveau joburi stabile, au crescut în familii cu venituri modeste și au avut împrumuturi pentru a merge la facultate. Ultimii 10 ani i-au petrecut muncind și economisind peste 70 la sută din fiecare salariu. Mai mult, și-au vândut mașina și casa și s-au mutat într-un apartament ieftin și mic, au început să gătească mai mult acasă și să pună orice ban deoparte. Când contul de economii a crescut, cei doi au investit și au avut numai de câștigat, relatează Daily Mail.

taipei.jpg

taipei scuter
Cuplul și micul Julian au ales scuterul ca mijloc de transport în Taipei
Foto: arhivă personală

 

Acum, Jeremy și Winnie, alături de fiul lor, Julian, trăiesc și călătoresc în toată lumea cu 4000 de dolari pe lună, bani proveniți din dividende. Mai mult, au un blog pe care scriu toate aventurile prin care trec zi de zi și oferă sfaturi tuturor celor care ar vrea să le urmeze exemplul. Nu au renunțat la a face economii și se bucură de fiecare dată când pot cheltui pe mâncare sau transport o nimica toată.

guatemala.jpg

guatemala
Guatemala este un tărâm de poveste
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1