Cum sunt forțate sclavele ISIS să facă avorturi, conform legii

sclave_sexuale_isis.jpg

sclave sexuale isis
Sclavele sexuale ISIS nemăritate nu trebuie să fie însărcinate atunci când sunt violate de „proprietari”
foto: Hepta

Legile impuse de militanții Daesh/ISIS sunt din ce în ce mai inumane. Femeile ținute în captivitate drept sclave sexuale trec prin torturi inimaginabile. Pe lângă abuzurile sexuale cărora sunt supuse, acestea trebuie să se conformeze unei legi potrivit cărora femeile nemăritate ținute în captivitate nu trebuie să fie însărcinate atunci când sunt violate.

Tinerele femei, dintre care majoritatea fac parte din comunitatea minoritară de Yazidiți, sunt injectate cu substanțe anticoncepționale, pentru a evita să rămână gravide după repetatele violuri. Atunci când ajung în situația unei sarcini, sclavele sexuale nemăritate sunt forțate să facă avort. Numai astfel, teroriștii vor putea continua să le violeze, potrivit dailymail.co.uk.

Tot conform acestei legi, bărbații trebuie să respecte o perioadă de abstinență după cumpărarea unei sclave sexuale, pentru a se asigura că aceasta nu poartă un prunc în pântece. În plus, unii jihadiști vin la „târgurile de sclave” însoțiți de ginecologi. În cazul în care unele femei captive sunt însărcinate, acestea sunt supuse la avorturi dureroase.

Mai multe femei ținute sclave sexuale de ISIS și apoi eliberate au mărturisit că teroriștii obișnuiau fie să le ducă la clinici, lunar, pentru injecția contraceptivă, fie să le injecteze ei înșiși în coapsă, înainte de repetatele violuri.

Islamiștii radicali au întocmit o listă cu legi pentru violul „corect” sclavelor

La sfârșitul anului trecut, militanții grupării teroriste au realizat un document cu legile și condițiile care trebuie aplicate odată cu violarea sclavelor sexuale. Lista explică în detaliu cum trebuie să decurgă actele sexuale cu femeile ținute în captivitate. De exemplu, „proprietarii” sclavelor sexuale nu au voie să facă sex anal cu femeile, sau să întrețină relații intime cu două surori, în același timp.

Loading...

Citește și

 • Gruparea ISIS a realizat un document în care spune când şi în ce condiţii pot luptătorii să violeze sclavele sexuale, "una dintre consecinţele inevitabile ale Jihadului". Documentul respectiv a fost publicat de agenţia Reuters, după ce a fost găsit într-un maldăr de acte în Siria.

 • Peste 5.000 de fete Yazidi au fost capturate şi înrobite de ISIS când jihadiştii au atacat oraşul Sinjar, din nordul Irakului, în august 2014. Femeile, multe adolescente, au fost obligate să se uite cu militanţii ISIS le ucid familiile înainte de a fi vândute ca sclave sexuale. Deşi multe încă rămân în mâinile grupării, unele fete au reuşit să scape şi au povestit clipele de groază prin care au trecut când au fost violate, abuzate şi torturate.

 • executie isis copil 4 ani

  Cel mai nou membru Daesh/Statul Islamic este un copilaș în vârstă de numai patru ani. Dacă până acum a apărut în videoclipurile de execuție a spionilor în mod pasiv, de această dată, băiețelul este chiar călăul a patru bărbați, presupuși a fi spionii lui David Cameron.

 • nadia murad baseed taha

  Din ce în ce mai multe persoane nevinovate ajung să fie victimele rețelei teroriste Stat Islamic/Daesh. Militanții ucid cu sânge rece persoanele care le stau în cale, iar pe femei le răpesc, le bat, le ucid familiile și le transformă în sclavele lor sexuale.

 • scoala isis

  În urmă cu numai câteva zile, vestea că un terorist al grupării Stat Islamic/Daesh și-a executat propria mamă pentru că ar fi încercat să scape a șocat pe toată lumea. Gestul bărbatului a reprezentat o dovadă clară că militanții ISIS sunt lipsiți de orice urmă de umanitate sau compasiune.

 • isis

  ISIS are planuri de a ataca din nou, iar Europa trebuie să fie pregătită pentru atentate mult mai bine planificate şi mai nemiloase decât cele din noiembrie de la Paris. Mai mult, viitoarele atacuri ISIS vor fi mai mari şi nu vor fi neapărat planificate în Siria.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1