Cum se uită Prințul William la Kate Middleton! O fi de la șampanie sau e dragoste pură?

000_qs6c0.jpg

kate middleton
Kate Middleton, relaxată la finalul unei zile încărcate
foto: AFP

Probabil că așa arată dragostea! Ducele și Ducesa de Cambridge au fost surprinși de fotoreporteri într-un moment de tandrețe în timpul unei recepții oferite în cinstea lor la Berlin.

De parcă nimic nu mai exista în jurul lor, Prințul William și Kate Middleton s-au privit drăgăstos timp de câteva secunde bune. Un moment rar, date fiind rigorile protocolului regal, care nu le putea scăpa fotografilor prezenți în sala de bal din Berlin joi seară.

kate_william.png

kate middleton
Kate și William, într-un moment rar de tandrețe în public
foto: AFP

 

Recepția oferită de gazdele ducelui și ducesei a fost punctul culminant al unei zile încărcate pentru familia regală. Kate și William vizitaseră în timpul zilei un institut de cercetare în domeniul cancerului, făcuseră dulciuri într-o piață tradițională din Berlin și se întrecuseră cu bărcile pe râul Neckkar.

Un program încărcat, dar care a alternat momentele serioase cu distracția, așa că nu ne miră atitudinea celor doi de la finalul zilei, când și-au aruncat priviri drăgăstoase în fața unui pahar cu șampanie. Chiar și cadrul recepției invita la romantism. Deschisă în 1913, sala de bal Clärchens este una dintre cele mai vechi săli de acest fel din Berlin și este renumită pentru holul decorat cu oglinzi.

000_qs6c6.jpg

kate middleton
Kate Middleton și WIlliam au participat la o recepție oferită în cinstea lor de gazdele berlineze
foto: AFP

 

Kate (35 de ani) a purtat o rochie fără mâneci semnată de designerul german Markus Lupfer, cu o centură metalică argintie. Ducesa a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto de la Prada și o brățară din perle.

Loading...

Citește și

  • kate middleton

    De când au votat să iasă din Uniunea Europeană, britanicii parcă sunt mai prezenți ca niciodată pe continent. Familia regală a Marii Britanii și-a trimis în această săptămână reprezentanții într-o vizită oficială în Polonia. Iar Kate, William și cei doi nepoți ai reginei au atras simpatia tuturor.

  • printul george, printesa charlotte

    Vizita fețelor regale în Polonia a fost, fără îndoială, un succes pentru relațiile bilaterale, însă pentru micuții George și Charlotte, e posibil ca programul să fi fost puțin cam încărcat. William, Kate și cei doi copii ai lor au părăsit miercuri, 19 iulie, Polonia, iar micuții au făcut câteva mutrițe nostime pe aeroport.