Cum se mai simte Boris Johnson. Ultimele informații oficiale: nu are pneumonie!

Ultima actualizare:

    Boris Johnson este stabil și respiră fără aparate
Boris Johnson este stabil și respiră fără aparate

Boris Johnson, internat în la spitalul St. Thomas din Londra, la secția de Terapie Intensivă, este primul lider al lumii infectat cu coronavirus. În prezent, starea sa de sănătate este una stabilă, a declarat purtătorul său de cuvânt. Acesta a adăugat că șeful Guvernului britanic se simte bine, respiră singur, fără ajutorul aparatelor și nu are pneumonie.

Purtătorul de cuvânt al premierului Marii Britanii a declarat că șeful Guvernului, internat în spital de duminică, primește tratament standard cu oxigen și respiră fără asistență, chiar dacă a fost mutat la terapie intensivă. Vestea bună este că nu a avut nevoie de ventilator mecanic. „Starea lui este una stabilă. Primește tratament standard cu oxigen și respiră fără vreo asistență. Nu a avut nevoie de ventilare mecanică, sau de sprijin respirator non-invaziv”, a spus acesta.

Cum se mai simte Boris Johnson. Premierul britanicnu are pneumonie!

La finalul ședinței de guvern de azi, oficiali ai cabinetului primului ministru au făcut câteva declarații cu privire la starea de sănătate a lui Boris Johnson. Dacă până acum autoritățile s-au ferit să vorbească deschis despre cum se simte premierul, iată că în sfârșit vin cu o veste bună. Unul dintre purtătorii de cuvânt, întrebat dacă premierul suferă d epenumonie virală a dat un răspuns fer și direct: „Nu! Nu este cazul!”

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus. El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Biroul său a subliniat că spitalizarea nu a fost una de urgenţă şi că Boris Johnson rămâne la conducerea guvernului. Ministrul de externe Dominic Raab a fost cel care a condus şedinţa de urgenţă de luni a executivului cu privire la situaţia epidemiei, a indicat o sursă.

Citește și: 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net