Cum se laudă "cocalarii" de Londra: "Am maşină cât locomotiva"

Ultima actualizare:

    Clipul face senzaţie pe Internetcaptură video
Clipul face senzaţie pe Internetcaptură video

Un clip în care doi români stabiliţi la Londra se laudă cu maşina lor face senzaţie pe Internet.

Cei doi băieți au pus la cale o parodie pentru a scoate în evidență unele metehne de care dă dovadă o anumită categorie de români atunci când ajunge în străinătate. Vorbind cu accent, cei doi s-au filmat într-o maşină luxoasă în timp ce le dau peste nas celor care îi critică. Unul dintre ei, aflat la volan, le spune privitorilor cum el e crescut la Bucureşti şi are o maşină cât "locomotiva şi două vagoane", în timp ce alţii umblă cu metroul şi au o maşină luată în rate. 

"Voi aţi ajuns să vă luaţi de mine. Voi vă călcaţi în picioare la metrou. Uitaţi ce maşină am, cât locomotiva şi două vagoane. Voi care mergeaţi trei kilometri până la astfal, vă luaţi de mine care am crescut la Bucureşti. Voi numai în weekend circulaţi cu maşina şi aia un Passat luat în rate", spune românul, în clipul-parodie. 

"Nu e luată pe aer pentru că vrem să salvăm mediul, e luată aşa că e ultima fiţă", adaugă şi amicul său.

Cand o sa ajungeti ca mine sa va plimbati cu SRS adica ROLLS SPORT mai vorbiti despre mine! Au ajuns banii sa ne ceara noua imprumut, daca va vine sa credeti mucosilor!Posted by Niste Nesimtiti on Monday, December 28, 2015

Cand o sa ajungeti ca mine sa va plimbati cu SRS adica ROLLS SPORT mai vorbiti despre mine! Au ajuns banii sa ne ceara noua imprumut, daca va vine sa credeti mucosilor!

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net