Cum s-a schimbat viața lui Barack Obama de când a plecat de la Casa Albă

Ultima actualizare:

    Barack a avut un program foarte încărcat de când a plecat de la Casa Albă Foto: Hepta
Barack a avut un program foarte încărcat de când a plecat de la Casa Albă Foto: Hepta

Barack Obama, unul dintre cei mai iubiți președinți americani din istorie, se bucură din plin de viață de când Donald Trump i-a luat locul la Casa Albă. Cum își petrece Obama timpul alături de familia sa, departe e responsabilități și de vizitele oficiale?

Atunci când cei opt ani în care a fost președinte s-au încheiat, viața lui Barack Obama și a întregii sale famlii s-a schimbat radical. În calitate de cel mai puternic om din lume, activitățile sale erau planificate cu atenție și cu minuțiozitate extremă, acest lucru modificându-se începând cu 20 inauarie 2017, atunci când locul de la Casa Albă i-a fost cedat lui Donald Trump. Se pare că Barack Obama s-a bucurat nespus de schimbarea din viața sa și a profitat așa cum a știut mai bine de vacanța nedeterminată pe care a primt-o. Primul lucru pe care l-a făcut după opt ani în care a ocupat funcția de președinte a fost să plece într-o vacanță cu familia într-o stațiune exotică în care s-a bucurat de soare și de valurile spumoase, informează mirror.co.uk.

Primul interviu pe care Obama l-a acordat după încheirea mandatului în calitate de cel de-al 44-lea președinte american a fost moderat de către prințul Harry și a fost difuzat pe postul de radio BBC, în luna decembrie 2017. Fostul președinte a discutat despre pericolul pe care îl reprezintă mediul virtual și despre faptul că are mai mult timp să se ocupe de hobby-urile sale de când i s-a terminat mandatul. Tot în decembrie, Barack Obama s-a deghizat în Moș Crăciun și a împărțit cadouri copiilor din medii defavorizate. 


    Barack Obama s-a degizat în Moș Crăciun și le-a făcut o surpriză copiilor Foto:Arhivă personală Barack Obama
Barack Obama s-a degizat în Moș Crăciun și le-a făcut o surpriză copiilor Foto:Arhivă personală Barack Obama

În luna octombrie, Barack Obama a participat la o strângere de fonduri pentru persoanele afectate de urganul Irma, alături de alți președinți americani, printre care s-au numărat Bill Clinton și George W. Bush.  Actualul președinte al Statelor Unite ale Americii nu a participat la strângerea de fonduri, dar a transmis un mesaj video prin care i-a felicitat pe foștii președinți pentru inițiativa avută.

În luna septembrie, Obama a participat la jocurile Invictus, organizate în cinstea vetereanilor răniți de către Prințul Harry. Barack și Harry au ocupat două locuri în primul rând din sală, iar martorii au declarac că cei doi au vorbit pe întreaga durată a competiției și au părut să fie doi buni prieteni. 

Luna august a fost una cu adevărat dificilă pentru familia Obama, căci Barack și Michelle au condus-o pe fiica cea mare la facultate, la Harvard și au fost nevoiți să se despartă de ea, cu greu.Fata în vârstă de 19 ani a ajuns la cămin cu o zi înainte de efectuarea cazărilor, iar sosirea ei a creat o adevărată istrie în rândul celorlalți sutdenți. 

Așadar, deși nu mai este președinte, Barack are un program aproape la fel de încărcat ca în vremea în care ocupa scuanul de la Casa Albă, singura diferență fiind faptul că petrece mai mult timp de calitate cu membrii familiei sale și are mai puțină responsabilitate care să îi apese pe umeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net