Cum s-a îmbrăcat Kate la nunta surorii ei! I-a potolit pe cei mici în câteva secunde

kate_main.jpg

kate middleton nunta pippa
Ducesa le-a făcut semn celor mici să nu mai facă gălăgie
Foto: AFP

Fără doar și poate, vorbim de nunta anului! Sâmbătă (20 mai), Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica St. Mark, iar recepția la casa părintească a miresei. Au fost în jur de 350 de invitați - membri ai familiei regale, celebrități și prieteni apropiați ai mirilor.

Deși nu a putut fi domnișoară de onoare, pentru că este deja măritată, Kate Middleton i-a lăsat pe cei mici să aibă roluri importante, Charlotte a presărat flori în calea miresei, iar micuțul George a fost paj. Așa cum era de așteptat, ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției, deși nu și-a dorit s-o ecplipseze pe mireasă.

kate1.jpg

kate middleton nunta pippa
Ducesa a purtat un costum de culoarea piersicii
Foto: AFP

 

Soția prințului William a purtat un costum format din sacou și fustă, de culoarea piersicii. Așa cum fac femeile din familia regală, Kate nu a uitat să-și pună și o pălărie maiestuoasă. Kate a fost foarte emoționată pe tot parcursul ceremoniei religioase și și-a dorit ca totul să iasă perfect. A avut grijă ca cei mici să nu facă gălăgie, i-a aranjat rochia surorii ei și a fost tot timpul cu ochii pe copilașii năzdrăvani.

kate3.jpg

kate middleton nunta pippa
Kate a avut grijă ca rochia miresei să nu se murdărească
Foto: AFP

pippa.jpg

pippa middleton
Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit
Foto: Getty

 

Loading...

Citește și