Cum s-au pregătit prostituatele din Rio de Janeiro pentru Jocurile Olimpice

Ultima actualizare:

    Prostituatele din Rio de Janeiro sunt dezamăgite de puținii clienți de la Cupa Mondială, așa că au hotărât să scadă prețurile anul acestaFoto Daily Mail
Prostituatele din Rio de Janeiro sunt dezamăgite de puținii clienți de la Cupa Mondială, așa că au hotărât să scadă prețurile anul acestaFoto Daily Mail

Jocurile Olimpice se anunță tot mai interesante pentru amatorii de senzații tari care vor veni la Rio de Janeiro să-și susțină sportivii preferați. Prostituatele au pregătit o surpriză care va fi greu de refuzat de simpatizanții plăcerilor amoroase după ce vor vedea prețurile.

Prostituatele din Rio oferă "sex de vânzare" sperând că în acest fel vor câștiga mai mulți bani deoarece după ce Brazilia a găzduit Campionatul Mondial de Fotbal, această "afacere" a intrat într-un puternic declin, potrivit DailyMail.co.uk. 

Acum, cu doar o lună înaintea începerii Jocurilor Olimpice, prostituatele au pregătit un "meniu" în limba engleză prin care îi invită pe atleți în zona lor, care se află aproape de centrul Rio de Janeiro, oferind prețuri foarte scăzute. Iată și care ar fi tarifele: 

Sex pentru 30 de minute - 40 $Sex pentru o oră - 60 $Sex în trei pentru 30 de minute - 40 $ pentru fiecare fatăSex în trei pentru o oră -  80 $ pentru fiecare fată 

Prețurile pentru câteva minute de plăcere au scăzut simțitor
Prețurile pentru câteva minute de plăcere au scăzut simțitor

Regiunea Vila Mimosa din Rio este cea mai veche și mai mare zonă pentru prostituate, unde peste 3.000 de femei își oferă serviciile în peste 70 de baruri și cluburi de noapte. "Industria" prostituției a avut însă de suferit în ultimii și a cunoscut cea mai dramatică scădere. 

Aline Docincha (39 de ani), care practică această "meserie" de foarte mult timp, spune că nu dorește să se repete experiența nefastă de la ultima competiție internațională. "Toate aveam așteptări atât de mari de la Cupa Mondială deoarece toți ne-au spus că cererile vor fi uriașe. Am crezut că vom face o avere. Puseserăm televizoare pe stradă pentru ca bărbații să vadă meciurile, instalaserăm grătare și chiar am dat petreceri în stil brazilian. Dar puțini au fost interesați. În timpul Cupei Mondiale, străzile erau aproape goale. cred că străinii erau speriați să vină într-un loc ca acesta care nu este aproape de plajă și de hoteluri. Și probabil se temeau că se vor alege cu vreo boală. De aceea suntem proactive. Vrem doar să câștigăm suficient pentru a ne putea plăti facturile." 

Prostituția este legală în Brazilia, dar nu se poate practica decât în anumite regiuni
Prostituția este legală în Brazilia, dar nu se poate practica decât în anumite regiuni

Doar ceva mai mult de-un kilometru desparte Vila Mimosa de Stadionul Maracana, unde se va ține ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice care vor începe pe 5 august. Prostituția este legală în Brazilia, dar deținerea unui bordel nu, astfel că toate localurile de acest fel se află doar în zone speciale. De asmenea, În Vila Mimosa este interzisă prostiția între bărbați și travestiți pentru a păstra tradiția unui loc exclusiv pentru cea heterosexuală.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net