Cum s-au cunoscut Prințul Harry și Meghan Markle! A fost totul aranjat

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut prin intermediul unei întâlniri aranjateFoto: AFP
Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut prin intermediul unei întâlniri aranjateFoto: AFP

Deși au trecut doar două luni de când Harry și Meghan și-au anunțat oficial logodna, iubirea lor și știrile zilnice care le dezvăluie diverse secrete ne dau impresia că ar fi împreună de-o viață. Puțini știu însă că relația lor a început într-un mod cât se poate banal, dar totul a fost aranjat de prieteni.

Într-adevăr, cei doi își doreau foarte mult să primească pe cineva special în viața lor, dar n-au avut nicio idee despre ce avea să le ofere destinul care a primit puțin ajutor de la câțiva prieteni adevărați. nici măcar Meghan nu știa mare lucru despre Harry. Cunoștea doar că este prinț, că e celebru și bogat, dar și foarte simpatic, dar nu-l văzuse niciodată în realitate.

Întâlnirea lor a fost aranjată de Violet von Westenholz (33 de ani), fiica fostului schior olimpic Baronul Piers von Westenholz, care este prieten cu Prințul Charles. La râdnul ei, Violet este foarte apropiată de Harry și se cunosc încă din copilărie, familiile lor petrecând de multe ori vacanțele la schi împreună.

Violet este agent PR în domeniul modei și a cunoscut-o pentru prima dată pe Meghan Markle prin intermediul serviciului. De îndată ce a văzut-o, i-a trecut prin minte că amicul ei cel mai bun ar îndrăgi-o foarte mult pe actriță. Totul a pornit de la o simplă conversație cu Harry, care se tot plângea că nu își găsește o fată cu care să poată avea o legătură specială. De aici, Violet a pus în aplicare, împreună cu alți prieteni de-ai lui Meghan, un plan foarte dibaci care de multe ori dă roade: au aranjat o întâlnire între Harry și Meghan, despre care ei nu aveau niciun habar. Această întâlnire care le-a schimbat viața s-a petrecut în vara lui 2016.

„Nu știam prea multe despre el, dar singurul lucru pe care l-am întrebat înainte să-l întâlnesc a fost: «Este de treaba?»”, a mărturisit Meghan în interviul acordat sursei BBC, imediat după anunțul oficial al logodnei lor.

Într-o situație similară a fost și Harry: „Niciodată, dar aboslut niciodată n-am auzit de ea până când această prietenă a pronunțat «Meghan Markle». Eram ceva de genul: «Bun, Ok, dă-mi câteva indicii...ce se întâmplă aici??»”, își amintea Harry, potrivit express.co.uk.

Acea zi va rămâne mereu în amintirea lor. Amândoi s-au îndrăgostit la prima vedere când s-au văzut, având firi compatibile, chiar dacă sunt diferiți. mulți ar spune că destinul i-a adus împreună, dar relația lor este cel mai bun exemplu al celebrei zicale: „Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net