Cum reuşeşte Kate Middleton să-şi păstreze permanent silueta de invidiat

Kate Middleton, silueta, Meghan Markle, printul William, printul Harry

Kate Middleton are o siluetă de invidiat, aici împreună cu Meghan Markle, printul William, printul Harry
Kate Middleton se remarcă datorită siluetei ei de invidiat şi când este cu cumnata Meghan soţul, William, şi cumnatul, Harry
Foto: GuliverGetty Images

Kate Middleton este la fel de suplă cum o ştim dintotdeauna şi după ce a adus pe lume în acest an pe micul prinţ Louis. Acum s-au aflat în sfârşit secretele ei bine păstrate despre modul în care îşi păstrează silueta.

Cum face Kate Middleton (36 de ani) să-şi păstreze permanent talia de viespe după ce a născut trei copii se întreabă toată lumea. Soţia prinţului William (36 de ani) a revenit rapid, de fiecare dată, la supleţea pe care o ştim, după ce a născut. În sfârşit, revista „Look” a dezvăluit care sunt reţetele sale de frumuseţe.

La sfatul antrenoarei starurilor, Louise Parker, Kate a adoptat o dietă fără gluten. Zilnic consumă în principal seminţe de chia, legume şi proteine. Nu se atinge de dulciuri. În plus face sport la greu. Zilnic face exerciţii fizice şi tenis.

De asemenea, Kate Middleton are tratamente secrete care o ajută să nu facă riduri. Se dă zilnic pe faţă cu ulei de măceşe şi face măşti pe bază de venin de albine şi uleiuri esenţiale, între care şi ulei de lavandă. Însă secretul cel mai important care o ajută pe Kate Middleton să-şi menţină silueta de invidiat este dieta fără gluten şi fără dulciuri.

Loading...