Cum a reacționat Prințul Harry când a aflat că Kate Middleton e iar însărcinată

harry.jpg

printul harry
Prințul Harry, entuziasmat că va fi unchi pentru a treia oară
Foto: Getty

Pe 4 septembrie, reprezentanții Palatului Kensington au anunțat oficial că Ducesa de Cambridge este însărcinată, vestea bucurându-i nespus pe apropiații celebrului cuplu regal. Prințul Harry (32 de ani) a fost abordat în mod special pentru a-și exprima părerea despre cumnata sa.

Reacția lui Harry a fost atent urmărită de jurnaliști, având în vedere că el nu este încă însurat cu actrița Meghan Markle, dar poate, vestea că fratele său mai mare nu pierde deloc timpul în dormitor, ar fi putut să-i dea un imbold.

Harry a fost întrebat cum se simte când știe că urmează să fie unchi pentru al treilea nepot, sau o a treia nepoțică, iar el a răspuns plin de entuziasm: „Fantastic, minunat, foarte, foarte fericit. N-am mai văzut-o pe Kate de multă vreme, dar cred că-i OK”, a declarat el mulțimii din Manchester, potrivit The express.co.uk.

will_si_kate.jpg

kate middleton
În timpul vizitei în Polonia, KAte Middleton a oferit câteva indicii că ar fi însărcinată a treia oară
Foto: Getty

kate.jpg

kate middleton
Kate Middleton o prețuiește pe Prințesa Diana, chiar dacă nu a cunoscut-o niciodată
Foto: Getty

george.jpg

printul george
Prințul George a împlint patru ani
Foto: Getty

george_1.jpg

pippa middleton nunta print george
Micuțul George a fost certat de mama lui
Foto: AFP

Reacția lui Harry ar putea fi un indiciu că prințul își dorește să-și întemeieze și el o familie și poate va fi încurajat să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle cât mai grabnic (dacă nu a făcut-o deja, în timpul aventurii lor incredibile în Africa).

george_1.jpg

printul george printesa charlotte
Prințul George și Prințesa Charlotte au fost adorabili la nunta mătușii lor
Foto: Getty

charlotte.png


Charlotte a primit două buchete de flori la sosirea în Berlin
Foto: Getty Images

Prințul Harry a mai fost întrebat și în 2015 dacă își dorește să aibă copii. Subiectul fusese abordat atunci când fratele său devenise tată a doua oară: „Desigur că mi-ar plăcea să am copii, dar este un proces pe care unul (dintre membrii cuplului, n.r.) trebuie să treacă. Din fericire, mă descurc singur în momentul de față. Ar fi minunat să am pe cineva lângă mine pentru a împărtăși greutățile, dar...știți cum e, toate la timpul lor, când va fi, se va întâmpla pur și simplu”, declarase Harry pe-atunci, când nu era într-o relație cu Meghan Markle.

Loading...

Citește și