Putin oferă complimente contra voturilor! Ce "strategie" a folosit la întâlnirea cu angajatele unei fabrici

Ultima actualizare:

    Putin a vizitat o fabrică de patiserie din Rusia Foto: AFP
Putin a vizitat o fabrică de patiserie din Rusia Foto: AFP

Preşedintele rus Vladimir Putin a lăudat miercuri, în ajunul zilei de 8 martie, "trăsăturile de caracter tipic feminine" care le permit femeilor aflate la conducerea companiilor să obţină rezultate mai bune decât bărbaţii.

Vladmir Putin le-a felicitat pe femeile aflate în funcţii de conducere şi a subliniat că ele sunt lideri mai buni decât bărbaţii, în anumite circumsanţe, fiind ajutate de "caracteristicile specifice genului". 

"Pentru a fi un acţionar majoritar (...) sau directorul unei companii, trebuie să ai calităţi deosebite, mai ales cele de lider", a declarat Putin, în cadrul unei întâlniri cu femei antreprenor la Samara, în regiunea Volga. "Mi se pare că (aceste calităţi) sunt specifice femeilor, şi că ele chiar au anumite avantaje", a mai spus preşedintele rus. "Bărbaţii sunt mai duri, însă atunci când calităţile de lider sunt dublate de trăsături de caracter tipic feminine, rezultatul este adesea unul mult mai bun decât în cazul bărbaţilor puternici", a afirmat el, potrivit Agerpres.

Preşedintele rus a făcut baie de mulţime atunci când a apărut în fabrica de panificaţie şi patiserie în care lucrau zeci de femei. El le-a oferit prăjituri angajatelor şi s-a fotografiat cu ele, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii. Ziua de 8 martie este una dintre sărbătorile preferate ale ruşilor. Potrivit tradiţiei moştenite de pe vremea Uniunii Sovietice, femeilor li se oferă buchete de flori şi cutii de ciocolată cu această ocazie. Aşadar, este de înţeles de ce angajatele au fost atât de fericite atunci când Vladmir Putin le-a trecut pragul locului de muncă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net