Cum a luat-o peste picior Trump pe Melania. S-a întâmplat la balul unde ea era gazda

Ultima actualizare:

    Melania Trump, gazda primului bal de la Casa AlbăFoto: Getty
Melania Trump, gazda primului bal de la Casa AlbăFoto: Getty

Chiar dacă duminică seara toată lumea era cu ochii pe gala decernării premiilor Oscar, comentau ţinutele şi apariţiile inedite ale vedetelor sau se amuzau copios pe seama lor, un alt eveniment, poate la fel de important, avea loc la Casa Albă. Melania Trump a fost gazda primului bal formal de la Casa Albă.

Cu toate că gurile răutăcioase susţineau faptul că Melania nu îşi ia în serios atribuţiile şi rolul de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, de această dată ea a demonstrat că se conformează cu acestea. Melania Trump a fost gazda primului bal oficial de la Casa Albă, în cadrul Balului Guvernatorilor, primul eveniment social al anului.


    Primul bal oficial la Casa Albăfoto:Instagram
Primul bal oficial la Casa Albăfoto:Instagram

Chiar dacă Prima Doamnă a încercat să lase deoparte subiectele ce au legătură cu politica, se pare că ea şi soţul ei, Donald Trump, preşedintele Americii, nu au avut o comunicare atât de eficientă. Donald Trump a demonstrat şi de această dată că cei doi nu sunt pe aceiaşi lungime de undă şi, în timpul discursului pe care l-a ţinut în cadrul seratei, Donald a adăugat, printre altele, că administraţia lui a îndeplinit „aproape tot din ce ne-am propus. Graniţele sunt mai stricte şi greu de trecut.”

„În această seară venim împreună ca o naţiune, lăsând etichetele politice şi interesele de partizani deoparte”, a fost declaraţia Melaniei înainte de începerea evenimentului, declaraţie cu care Donald nu prea s-a conformat. Lucrurile au mers, oarecum, într-o direcţie opusă, iar Donald a ţinut să facă public că nu o ia în serios pe Prima Doamnă şi, la scurt timp după declaraţia acesteia, a publicat un mesaj pe Twitter în care afirma că „sunt multe lucruri care trebuiesc discutate, inclusiv tema sănătăţii”.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net