Cum își va serba ziua prințul consort al Reginei?

Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a

Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a se iubesc de peste 70 de ani
Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a se află împreună la izolare

Prințul consort Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, își va serba împlinirea vârstei de 99 de ani fără mare petrecere. Asta deoarece amândoi se află împreună la izolare de dinainte de Paște.

Ducele de Edinburgh, prințul consort Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), își va serba, la 10 iunie, împlinirea vârstei de 99 de ani cu un simplu prânz la Castelul Windsor. Cei doi se află aici la izolare de dinainte de 12 aprilie și nu au de gând să părăsească locația pentru o petrecere specială. Este cea mai lungă perioadă pe care ei au petrecut-o împreună la Castelul Windsor, a spus o sursă apropiată. După ce s-a retras din viața publică, în 2017, ducele a trăit mai mult la Ferma Wood de pe domeniul Sandringham al Reginei. În afară de prânzul împreună cu Elisabeta a II-a, în ziua aniversării, prințul Philip va avea covorbiri telefonice și pe Internet cu prietenii și membrii familiei regale, inclusiv prințul Charles și soția sa, Camilla, prințul William și soția Kate, Harry și Meghan Markle, care se află în Los Angeles.

iDeclaraţia jignitoare a Prinţului Philip al Marii Britanii vizavi de regretata Diana Declaraţia jignitoare a Prinţului Philip al Marii Britanii vizavi de regretata Diana

Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! Cum se simte soțul Reginei Marii Britanii

Prințul consort și Regina, cel mai lung mariaj din istoria monarhiei

Ducele Philip și Regina Elisabeta a II-a și-au început povestea de dragoste în urmă cu mai bine de 70 de ani şi sunt un model pentru poporul britanic. Prinţul are un rol mai mult decorativ, potrivit legilor monarhiei britanice, Ei s-au căsătorit la 20 noiembrie și 1947. Dețin recordul celui mai lung mariaj din istoria monarhiei din Marea Britanie. După ce s-a retras din activităţile publice, prințul consort o lasă pe regina sa să strălucească în faţa poporului, așa cum a făcut, de altfel, de decenii. Ei au împreună patru copii: prințul Charles (71 de ani), moștenitorul tromului, prințesa Anne (69 de ani), prințul Andrew (60 de ani), și prințul Edward (56 de ani). Prințul consort Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, își va serba împlinirea vârstei de 99 de ani cu un simplu prânz.

Loading...

Citește și