Cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William? Vei fi uimit

Ultima actualizare:

    Oare cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?Foto Getty
Oare cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?Foto Getty

În viața privată, chiar și personalitățile cu origini nobile se comportă ca orice alt om obișnuit, oricât de înalt le-ar fi statutul. V-ați întrebat însă vreodată cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?

Câțiva jurnaliști au căutat cu ardoare răspunsul la această întrebare și l-au aflat. Potrivit MarieClaire.co.uk, Kate Middleton și Prințul William au participat pe 23 mai la Expoziția de Flori din Chelsea și luându-ne după două surse diferite, Kate chiar are un cuvânt de alint pentru William - sau poate două. Conversația surprinsă se referă la același moment, dar au fost identificate două cuvinte diferite.

Cuplul regal a participat la Expoziția de Flori din Chelsea
Cuplul regal a participat la Expoziția de Flori din Chelsea

Acestea au fost pronunțate atunci când cuplul regal se uita la o plantă de origine australiană, numită Buxus. Potrivit afirmației designerului Mick Conway, prezent la eveniment, atunci când Prințul William a întrebat ce fel de plantă era, Kate i-a răspuns imediat: "Dragule ("Darling"), avem asta."

Cea de-a doua sursă este emisiunea Tv "The Today Show" care a surprins un alt cuvânt de alint în cadrul aceleiași conversații. "Ce floare este aceasta?", a întrebat William. "Iubitule ("Babe"), avem din astea; avem o grămadă din astea", a fost replica lui Kate, adresată soțului ei.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net