Cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William? Vei fi uimit

duce_ducesa_cambridge.jpg

kate middleton printul william
Oare cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?
Foto Getty

În viața privată, chiar și personalitățile cu origini nobile se comportă ca orice alt om obișnuit, oricât de înalt le-ar fi statutul. V-ați întrebat însă vreodată cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?

Câțiva jurnaliști au căutat cu ardoare răspunsul la această întrebare și l-au aflat. Potrivit MarieClaire.co.uk, Kate Middleton și Prințul William au participat pe 23 mai la Expoziția de Flori din Chelsea și luându-ne după două surse diferite, Kate chiar are un cuvânt de alint pentru William - sau poate două. Conversația surprinsă se referă la același moment, dar au fost identificate două cuvinte diferite.

533930736.jpg

expozitie flori chelsea
Cuplul regal a participat la Expoziția de Flori din Chelsea
Foto Getty

Acestea au fost pronunțate atunci când cuplul regal se uita la o plantă de origine australiană, numită Buxus. Potrivit afirmației designerului Mick Conway, prezent la eveniment, atunci când Prințul William a întrebat ce fel de plantă era, Kate i-a răspuns imediat: "Dragule ("Darling"), avem asta."

Cea de-a doua sursă este emisiunea Tv "The Today Show" care a surprins un alt cuvânt de alint în cadrul aceleiași conversații. "Ce floare este aceasta?", a întrebat William. "Iubitule ("Babe"), avem din astea; avem o grămadă din astea", a fost replica lui Kate, adresată soțului ei.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1