Cum îl alintă Ivanka Trump pe tatăl ei. Relația lor «bizară» a creat, iar, controverse

donald_trump_ivanka.jpg

donald trump ivanka
Donald Trump și fiica lui, Ivanka, au avut întotdeauna o relație care a stârnit controverse
foto: Hepta

Umblă vorba prin presa internațională, și în special în articolele de opinie ale jurnaliștilor, că Donald Trump și Ivanka ar avea o relație tată-fiică destul de bizară.

Iar asta nu se datorează doar nepotismului prin care Ivanka a ajuns să lucreze la Casa Albă, ci declarațiilor neobișnuite pe care Donald Trump le-a făcut la adresa ei de-a lungul timpului, și, mai nou, și din cauza poreclei cu care fiica își alintă tatăl.

În timpul unui discurs pe care l-a ținut în Dakota de Nord, președintele SUA a dezvăluit cum i se adresează fiica lui. „Ivanka mi-a spus: «Tati, pot veni cu tine?». Îmi place asta. Toată lumea o iubește pe Ivanka. Vino aici, scumpo”, a spus Trump, potrivit Metro.co.uk.

Ei bine, dacă nu vă sună deloc ciudat acest „tati”, aflați că, în engleză, „Daddy” este un apelativ cu conotații sexuale pe care multe femei cu fetișuri ciudate îl folosesc pentru a-și „alinta” partenerii sexuali în timpul actului.

În trecut, Donald Trump a declarat că „dacă Ivanka nu era fiica mea, probabil am avea o relație”. Dacă asta nu era destul, președintele american își laudă în permanență fiica, spune despre ea că este cea mai frumoasă și că are un „trup minunat”.

Cea mai scandaloasă declarație despre Ivanka ar fi fost făcută de Trump pe vremea când ea avea numai 13 ani: „Este greșit să fii mai atras din punct de vedere sexual de propria ta fiică, decât de soție?”. Gafa ar fi făcut-o în cadrul unui interviu acordat Washington Post, iar replica ar fi fost ștearsă de editorul Richard Cohen, care a prelucrat articolul. 

Loading...
 
 

Citește și

  • melania

    Se spune că au o relație încordată și că nu prea se respectă. Ivanka Trump, fiica vitregă a Melaniei Trump a surprins multă lume cu mesajul publicat de aceasta pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a Melaniei.

  • ivanka

    Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, este o personalitate publică destul de controversată, mulți considerând că își susține tatăl chiar și în cele mai neinspirate decizii pe care acesta le ia. Însă, uneori își mai spală din păcate cu mici gafe, care amuză multe lume. Într-un restaurant aceasta a confundat poza unui fotbalist celebru cu o icoană.

  • Deși Justin Trudeau, premierul Canadei și Donald Trump, președintele SUA, au viziuni total diferite în foarte multe domenii - precum schimburile comerciale, imigrația și politicile climatice - cei doi s-au întâlnit, luni, la inițiativa Ivankăi Trump, într-un act de conciliere. Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui SUA, a participat pentru prima dată la o ședință pe teme politice organizată la Casa Albă.

  • ivanka

    Ivanka Trump a devenit o femeie pe cât admirată, pe atât de controversată de când tatăl său, Donald Trump, a devenit președintele Statelor Unite și s-a mutat la Casa Albă. Fiica președintelui este remarcată și analizată, indiferent dacă se află pe stradă sau la evenimente oficiale. Cu toate acestea, Ivanka era cunoscută și înainte ca tatăl său să ia în primire mandatul de la Casa Albă, cochetând cu industria modei, la fel ca mama sa vitregă, Melania Trump.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1