Cum îl alintă Ivanka Trump pe tatăl ei. Relația lor «bizară» a creat, iar, controverse

Ultima actualizare:

    Donald Trump și fiica lui, Ivanka, au avut întotdeauna o relație care a stârnit controversefoto: Hepta
Donald Trump și fiica lui, Ivanka, au avut întotdeauna o relație care a stârnit controversefoto: Hepta

Umblă vorba prin presa internațională, și în special în articolele de opinie ale jurnaliștilor, că Donald Trump și Ivanka ar avea o relație tată-fiică destul de bizară.

Iar asta nu se datorează doar nepotismului prin care Ivanka a ajuns să lucreze la Casa Albă, ci declarațiilor neobișnuite pe care Donald Trump le-a făcut la adresa ei de-a lungul timpului, și, mai nou, și din cauza poreclei cu care fiica își alintă tatăl.

În timpul unui discurs pe care l-a ținut în Dakota de Nord, președintele SUA a dezvăluit cum i se adresează fiica lui. „Ivanka mi-a spus: «Tati, pot veni cu tine?». Îmi place asta. Toată lumea o iubește pe Ivanka. Vino aici, scumpo”, a spus Trump, potrivit Metro.co.uk.

Ei bine, dacă nu vă sună deloc ciudat acest „tati”, aflați că, în engleză, „Daddy” este un apelativ cu conotații sexuale pe care multe femei cu fetișuri ciudate îl folosesc pentru a-și „alinta” partenerii sexuali în timpul actului.

În trecut, Donald Trump a declarat că „dacă Ivanka nu era fiica mea, probabil am avea o relație”. Dacă asta nu era destul, președintele american își laudă în permanență fiica, spune despre ea că este cea mai frumoasă și că are un „trup minunat”.

Cea mai scandaloasă declarație despre Ivanka ar fi fost făcută de Trump pe vremea când ea avea numai 13 ani: „Este greșit să fii mai atras din punct de vedere sexual de propria ta fiică, decât de soție?”. Gafa ar fi făcut-o în cadrul unui interviu acordat Washington Post, iar replica ar fi fost ștearsă de editorul Richard Cohen, care a prelucrat articolul. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net