Cum îi sfidează o fată pe teroriștii din Paris! Poza a ajuns virală

2488efe500000578-0-image-m-14_1420896729912.jpg

paris turnul eiffel
Soldați înarmați asigură protecția vizitatorilor Turnului Eiffel

Parisul găzuiește de la începutul săptămânii un summit extrem de important. Cei mai importanți lideri politici ai lumii trebuie să se decidă asupra modului în care marile economii mondiale vor conviețui pentru a proteja mediul înconjurător. Schimbările climatice din ultimii 50 de ani sunt din ce în ce mai vizibile în zilele noastre.

La trei săptămâni de la atentatele teroriste care au cutremurat Franța, Parisul este sub supraveghere strictă. Forțele de ordine sunt prezente la tot pasul și iau la purecat fiecare colțișor de cartier pentru a preveni comiterea de alte atentate teroriste.

Cu toate acestea, francezii nu au uitat să se simtă bine. Așa că, o frumoasă brunetă a ales să se pozeze într-o ipostază extrem de sexy în apropiere de Turnul Eiffel, vrând să-i sfideze pe teroriști și pe forțele de ordine, pentru a ne reaminti de fața frumoasă a vieții pariziene.

 

fata.jpg

paris
Așa sunt sfidați în Paris teroriștii!
Foto: Getty Images
Loading...
 
 

Citește și

 • atentate paris

  Moartea l-a ocolit de două ori pe americanul Matthew (36 de ani). Bărbatul a avut ghinionul de a fi martorul atentatului de la Bataclan, Paris, și al atacului de la Turnurile Gemene din New York, Statele Unite ale Americii, dar a avut norocul de a le supraviețui amândurora.

 • eagles of death metal

  Vice.com a reuşit să obţină un interviu emoţionant şi exclusiv cu membrii trupei Eagles of Death Metal, cei care concertau în sala Bataclan din Paris. El va fi prezentat în cursul săptămânii viitoare, pe Youtube fiind oferit un teaser.

 • atac terorist bataclan

  Imaginile filmate de jurnalistul publicației Le Monde în timpul atacului terorist asupra sălii de concerte Bataclan, din Paris, de vineri, 13 noiembrie, au făcut înconjurul lumii. Strigătele femeii care se ținea cu mâinile de o fereastră, la câțiva metri de sol, vor rămâne multă vreme în amintirea toturor celor care au văzut filmulețul. ”Sunt însărcinată”, striga femeia, iar cineva i-a sărit în ajutor.

 • atac terorist bataclan

  Emmanuel Wino (37 de ani) a făcut un gest emoționant după ce a scăpat din tragedia de la Bataclan. Tânărul a reușit să se salveze din iadul care a însemnat moartea pentru cel puțin 80 de persoane doar pentru că în acel moment se afla la bar, lângă ieșirea de urgență. Timp de două zile nici n-a vrut să se uite la fotografiile pe care le-a făcut, apoi a luat o decizie care a emoționat o lume întreagă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1