Cum a făcut avere tatăl monstrului din Las Vegas! Era în top 10 infractori căutați de FBI

Ultima actualizare:

    Benjamin Hoskins Paddock a figurat în topul FBI al celor mai căutaţi infractorifoto: Hepta
Benjamin Hoskins Paddock a figurat în topul FBI al celor mai căutaţi infractorifoto: Hepta

“Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă!”, un proverb care se aplică în cazul familiei criminalului din Las Vegas. Benjamin Hoskins Paddock, tatăl atacatorului care a deschis focul la un festival de muzică ucigând 59 de persoane şi rănind alte 500, a figurat în topul FBI al celor mai căutaţi infractori.

În anii ’60, Benjamin Paddock a ajuns în paginile ziarelor din Arizona, după ce a dat mai multe spargeri la băncile din Phoenix.

De exemplu, într-un articol publicat în Arizona Republic, din 6 octombrie 1960, se preciza că acesta a comis trei jafuri. În acelaşi articol, se menţiona că a fost arestat şi condamnat, după ce a furat 25.000 de dolari din bănci.

A fost condamnat în 1961, la 20 de ani de închisoare. Stephen Paddock, atacatorul din Las Vegas, avea opt ani când tatăl său a ajuns în închisoarea federală din West Texas, scrie Daily Mail.

Tatăl criminalului din Las Vegas a evadat din închisoare în 1968
Tatăl criminalului din Las Vegas a evadat din închisoare în 1968

Paddock a executat doar jumătate din pedeapsă, iar în 1968 a evadat din închisoare, ajungând, astfel, pe lista infractorilor căutaţi de FBI. Tatăl criminalului a fugit în San Francisco, unde a dat alte spargeri, apoi s-a stabilit în Oregon.

Tot aici a şi fost capturat de poliţişti, în 1978, la 10 ani de la evadare, în timp ce administra un salon de bingo. Bărbatul îţi schimbase înfăţişarea, dar şi numele. Sub noua identitate era Bruce Werner Ericksen. A fost eliberat după un an şi s-a întors în oraşul Eugene (Oregon), în afacerile cu bingo. Acesta a încercat să deschidă şi o biserică pentru a spăla banii făcuţi din afacerile necurate.

Stephen Paddock a ucis 59 de oameni
Stephen Paddock a ucis 59 de oameni

Autorităţile l-au cercetat pentru infracţiuni de crimă organiziată în 1980. A scăpat de închisoare, după ce a plătit daune civile în valoare de 623.000 de dolari. La scurt timp, a părăsit Oregon şi s-a mutat în Texas, unde a trăit până când a murit în 1998.

Fiul său a ucis 59 de persoane în Las Vegas

Stephen Paddock (64 de ani) a ucis 59 de persoane şi a rănit alte 527, în urma atacului din 1 octombrie 2017. Bărbatul îşi pregătise îndelung crima şi şi-a cărat armamentul în cameră în 10 saci negri. La puţin timp după ora 22.00, el a luat un ciocan şi a spart fereastra care îi asigura un unghi de tragere ideal asupra celor 22.000 de spectatori strânşi la Festivalul de muzică country Route 91. Între el şi primele ţine umane erau exact 457 de metri, însă armele lui puteau lovi cu precizie până la 1,5 km.

Peste 59 de persoane şi-au pierdut viaţa în masacrul de la Las Vegas, iar alte 527 au fost rănite
Peste 59 de persoane şi-au pierdut viaţa în masacrul de la Las Vegas, iar alte 527 au fost rănite

Stephen era un jucător de poker înrăit şi de-a lungul anilor făcuse o avere de câteva milioane bune de dolari. În ultima perioadă norocoul l-a cam ocolit. Deşi motivele care au dus la măcelul de duminică din timpul concertului de muzică country al lui Jason Aldean, din cadrul festivalului Route 91, rămân necunoscute, surse din FBI susţin că ar fi vorba de un acces de furie al unui psihopat.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net