Cum duce mai departe Kate Middleton moştenirea Dianei

Ultima actualizare:

    Cerceii purtați de Kate sunt inspirați de cei ai Dianei Foto: Getty
Cerceii purtați de Kate sunt inspirați de cei ai Dianei Foto: Getty

Respectul pe care îl poartă Kate Middelton celei care i-a fost soacră este unul recunoscut de mass-media. Prin nenumărate gesturi, Kate păstrează vie imaginea Dianei, precum şi modul acesteia de a se îmbrăca cu ocazia evenimentelor publice. Nu doar rochiile pe care le poartă soţia lui William amintesc de imaginea avută de Diana, dar şi accesoriile simple și elegante.

Nu este un secret faptul că prinţul William a contribuit la menţinerea impresiei pe care mama sa a creat-o, de-a lungul timpului, asupra privitorilor. Inelul de logodnă pe care William i l-a dăruit lui Kate, în anul 2010, a aparținut prinţesei Diana. Se pare că inelul încrustat cu o piatră de safir nu este singurul accesoriu al Dianei pe care Kate Middleton il poartă. Se zvoneşte că ar deţine o întreagă cutie cu bijuterii care au aparţinut Dianei. Începând cu celebra coroniţă pe care obişnuia să o poarte Diana şi terminând cu copia unei braţări a acesteia, Kate urmează îndeaproape stilul deja consacrat al Prinţesei.  Bijutierul care a creat braţara Dianei s-a declarat uimit că noua ducesă de Cambridge, Kate alege o brăţară care aminteşte de cea pe care Lady Di o asorta cu diverse ţinute.

În ciuda titlului avut, Kate Middleton este foarte rar vazută având coroniţă pe cap. Atunci când decide să folosească una, alegerea ei este una clară - coroniţa soacrei sale este preferată în detrimentul oricărei alteia.  


    Coronița Dianei este purtată de Kate cu ocazia evenimentelor deosebiteFoto: Getty
Coronița Dianei este purtată de Kate cu ocazia evenimentelor deosebiteFoto: Getty

Celebrul inel de logodnă care a primit o a doua şansă

Inelul pe care prinţul William i l-a oferit logodnicei sale, Kate, este unul încărcat de istorie şi cunoscut în întreaga lume.  Însăşi Diana şi l-a ales cu ocazia logodnei cu Prinţul Charles dintr-o colecţie aparţinând bijutierilor familiei regale de la acea vreme. Neobişnuit pentru tradiţia familie regale, inelul nu a fost unul unicat, iar orice persoană doritoare putea achiziţiona unul asemănător din catalogul designerului Gerald. Conform Daily Mail, preţul celebrului inel a fost estimat la 28.000 de lire, în anul 1981, dar valoarea acestuia este una inestimabilă prin faptul că a reprezentat o punte de legătură între generații, fiind transmis ducesei de Cambridge.


    Inelul de logodna al Dianei a fost transmis Ducesei de Cambridge Foto: Getty
Inelul de logodna al Dianei a fost transmis Ducesei de Cambridge Foto: Getty

Lanţişorul-tribut

Kate Middleton nu se fereşte să poarte un lanţisor similar cu cel pe care Diana l-a primit cadou de la prinţul Charles în anul 1982, cu ocazia venirii pe lume a primului lor fiu, William. Lanţişorul Dianei avea un medalion pe care era înscris numele de Wiiliam, iar cel cu care este surpinsă Kate recent are înscris numele fiului sau, precum şi un mic W.

Pe lângă numeroasele bijuterii, moştenire ale Dianei, ducesa de Cambridge a primit în dar o brăţară de la Camila Parker Bowles, deşi Kate evită să recunoască acest lucru în cadrul interviurilor.

Un lucru este sigur. Indiferent de bijuteriile cu care decide Kate să se prezinte în mod public, ea este o apariţie elegantă, discretă asemenea soacrei sale. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net