William si Kate, la cumpăraturi de lenjerie intimă. Imaginile care i-au uimit pe englezi

william_si_kate.jpg

william kate
Sosiile Sucelui și Ducesei de Cambridge arată exact ca cei doi membri ai Casei Regale
Foto Getty

Un lucru neobișnuit s-a întâmplat duminică (15 mai) într-un supermarket din Marea Britanie. Ducele și ducesa de Cambridge, William și Kate, au fost văzuți la cumpărături alături de cei doi copii ai lor. Dar oare chiar ei au fost? Cei doi membri ai Casei regale nu au mai fost observați într-un astfel de context. Dar asemănarea este totuși izbitoare.

Englezii au fost surprinși să îi vadă pe Ducele și Ducesa de Cambridge într-un supermarket ASDA, din estul Londrei, potrivit Mirror.co.uk. „Kate” împingea căruciorul în care se afla micuța „prințesă Charlotte”, iar „William” părea că îl ține de mână pe „Prințul George”.

williamkatestill001.jpg

william kate sosii
Sosiile lui William și Kate, într-un supermarket
Foto Facebook/ASDA

Aruncând o privire mai atentă însă, observăm că lucrurile nu sunt de fapt ce par a fi. Cei patru așa-ziși membrii ai Casei Regale sunt de fapt sosiile adevăraților Kate, William, Charlotte și George. Acești actori au realizat o campanie publicitară cu ocazia petrecerii aniversare a Reginei Elisabeta.

kate-and-will.jpg

william kate sosii
Sosiile lui William și Kate, într-un supermarket
Foto Facebook/ASDA

Reclama se numește „Găsește cadoul perfect pentru bunicuța cuiva” și îi arată pe „Prințul William și Catherine” aflați la cumpărături în Londra, căutând un cadou pentru Regină. Cuplul poate fi văzut cum se uită prin vitrinele magazinelor de bijuterii și chiar în cele de lenjerie intimă, dar apoi se dau bătuți, pesemne că n-au găsit cadoul perfect și se întorc la Range Rover-ul lor negru.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

 • william si kate middleton

  Ducele și Ducesa de Cambridge au împlinit, vineri (29 aprilie) cinci ani de la căsătorie. Kate Middleton și William și-au unit destinele în Westminster Abbey, în Londra, în anul 2011.

 • printesa charlotte

  Mare sărbătoare în familia regală britanică. Prințesa Charlotte, fiica Prințului William și a Ducesei Kate, împlinește în 2 mai vârsta de un an. Și cum părinții ei nu sunt adepții extravaganței, cei doi au hotărât să o serbeze pe micuța lor printr-o ședință foto eveniment.

 • kate middleton william india

  William (33 de ani) și Kate Middleton (34 de ani) au sosit în India, duminică (10 aprilie), pentru o vizită oficială care va dura șapte zile. Ducele și Ducesa de Cambridge se vor întâlni cu vedetele de la Bollywood, dar și cu copiii din cartierele sărace situate în Bombay. Cuplul regal va vizita și celebrul monument Taj Mahal, scena uneia dintre cele mai faimoase fotografii ale mamei lui William, prințesa Diana.

 • kate middleton william

  Călătoria lui Kate și William prin India și Bhutan se apropie de sfârșit, iar ducesa și ducele abia așteaptă să-și revadă copiii pe care i-au lăsat în Anglia. Cei doi nu și-au făcut însă griji, știind că i-au lăsat pe prințul George, în vârstă de 2 ani și 8 luni, și pe prințesa Charlotte, de aproape un an, pe mâini bune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1