Culmea ipocriziei! În ce condiţii inumane muncesc cei care îi fac hainele ducesei de Sussex

ducesa_de_sussex.jpg

ducesa de susseex
Ducesa de Sussex a purtat o creaţie Stella McCarthney
Foto:GettyImages

Casa regală a Marii Britanii s-a aflat din nou în centrul atenţiei şi a devenit ţinta unor critici foarte aspre odată cu evenimentul cunoscut, în mod general, sub denumirea de Remembrance Day. În ziua de 11 noiembrie, britanicii îşi aduc aminte de membrii forţelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial, iar membrii Casei Regale participă la un moment de comemorare închinat lor. Anul acesta, Meghan Markle a devenit ţinta unor vorbe dure după ce a decis să poarte la eveniment un palton creat de către Stella McCartney. Care este motivul pentru care o simplă ţinută a atras un val de critici este întrebarea căreia publicaţia dailymail.co.uk i-a găsit răspuns.

Meghan Markle a atras toate privirile în cadrul ceremoniei care a avut loc în data de 11 noiembrie, iar ulterior a devenit ţinta unor critici pe care nu le va putea da uitării cu uşurinţă. Ducesa de Sussex nu a făcut nicio gafă de protocol, însă a decis să poarte un palton creat de Stella McCartney, un brand cunoscut pentru creaţile foarte piperate, purtate de cele mai cunoscute celebrităţi de peste Ocean şi nu numai. Creatoarea a profitat de ocazie şi i-a mulţumit, printr-un mesaj public, ducesei de Sussex pentru faptul că i-a purtat una dintre creaţii, lucru care unora li s-a părut nepotrivit, ţinând cont de ocazia solemnă. Mai mult decât atât, publicaţia dailymail.co.uk, a dezvăluit un alt lucru supărător din spatele hainelor marca Stella McCartney. 

p056389s.jpg

stella mccartney
Stella McCartney a fost criticată pentru mesajul de mulţumire adresat ducesei de Sussex
Foto:GettyImages

Paltonul din lână, în valoare de aproape 1500 de lire sterline, este creat în fabrica din Berrettyoujfalu, un oraş situat în partea estică a Ungariei, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sărace din regiune. Fabrica este specializată în croirea hainelor de damă semnate de Stella şi vândute la preţuri exorbitante vedetelor. Cei care muncesc ore întregi pentru ca vedetele şi alte figuri importante să poarte aceste haine sunt nişte oameni care trăiesc la limita subzistenţei şi sunt plătiţi cu sume infime, mai exact, aproximativ 2,60 de lire streline pe oră. 

meghan_amrkle.jpg

meghan markle
Meghan Markle, la ceremoniile organizate pe 11 noiembrie
Foto:GettyImages

Jurnaliştii dailymail.co.uk au vizitat fabrica în care sunt produse paltoanele Stella şi au descoperit o realitate tristă. Muncitorii câştigă între 380 şi 500 de lire sterline pe lună, mai puţin de jumătate din preţul unui singur articol vestimentar vândut de celebrul designer. Suntem foarte mândri de faptul că profesionalismul nostru este recunoscut, iar hainele ajung să fie purtate de capetele încoronate. "Mulţi vorbesc despre prinţesele care poartă hainele astea, dar puţini sunt cei care ştiu cu cât suntem plătiţi pentru ceea ce facem şi cum reuşim să ne trăim viaţa", a declarat una dintre lucrătoarele de aici, potrivit dailymail.co.uk. 

Meghan Markle şi Kate Middleton s-au evitat la ceremoniile organizate pe 11 noiembrie

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ceremoniile de sâmbătă, pentru a vedea care este, de fapt, atmosfera în sânul familiei regale, după atâtea gesturi și declarații controversate. Ei bine, Harry și Meghan de-o parte, William și Kate de cealaltă parte n-au pozat împreună și nici nu au stat unii lângă alții în lojele regale, dar au împărțit cu generozitate zâmbete în stânga și-n dreapta.

 

Citeşte şi

Pantofii la control! Cumnatele Kate Middleton şi Megan Markle, total diferite şi la încălțăminte

Meghan Markle a revenit din concediul de maternitate. Modul subtil în care a făcut referire la Diana

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1