Culmea ghinionului! O americancă a băgat la mașina de spălat lozul câștigător

Ultima actualizare:

    Femeia ar fi băgat la mașina de spălat biletul câștigător Sursă foto: Shutterstock
Femeia ar fi băgat la mașina de spălat biletul câștigător Sursă foto: Shutterstock

O femeie care susţine că a cumpărat lozul câştigător în valoare de 26 de milioane de dolari emis de loteria din California spune că a uitat biletul în buzunarul pantalonilor şi i-a băgat la maşina de spălat

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicaţie locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susţinea că este câştigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul şi se teme că l-a băgat la maşina de spălat, odată cu rufele, relatează Adevărul. 

Presa de peste ocean relatează că femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce cumpăra biletul, pe 14 noiembrie, conform aceleaşi surse. Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigaţie pentru a stabili dacă femeia este într-adevăr fericita câștigătoare. 

Presa britanică povestește că nu ar fi pentru prima dată în istorie când cineva susține că a câștigat la loto fără a putea prezenta o dovadă a câștigului.

Citește ce se va întâmpla dacă varianta femeii nu va putea fi confirmată accesând Adevărul 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net