Cu ce nu au voie să se joace George și Charlotte. Kate și William le-au pus interdicție

george_william_kate_charlotte.jpg

george william kate charlotte
George și Charlotte sunt crescuți cu foarte multă grijă de William și Kate
foto: Getty

Cine nu și-ar dori să poată oferi copilului lor tot ceea ce le oferă Prințul William și Ducesa Kate micuților lor, George și Charlotte? Ei bine, iată că deși au posibilități aproape infinite, răsfățații casei regale britanice nu primesc chiar tot ce își doresc.

William și Kate au hotărât să nu le permită micuților accesul la anumite obiecte, pe care mulți copii le folosesc.

Se pare că George și Charlotte nu au voie să folosească tablete iPad sau orice fel de dispozitive electronice, potrivit Mirror.co.uk. În schimb, William și Kate îi încurajează să se joace cu jucării, ori să iasă afară în aer liber și să își folosească imaginația pentru a inventa noi jocuri.

Micuții sunt crescuți în stil tradițional, lucru care poate fi observat și din îmbrăcămintea pe care o alege Kate pentru ei.  Se pare că această distanțare de trenduri și tehnologie (temporară) și încurajările de a fi cât mai prezenți în viața reală îi ajută pe George și Charlotte să se apropie mai mult de părinții lor, și să formeze o familie cât mai unită. 

Loading...

Citește și

 • kate middleton

  De când a devenit soția Prințului William, viața lui Kate Middleton s-a schimbat categoric. A lăsat în urmă petrecerile din timpul studenției și ținutele scurte, transparente sau mulate și s-a transformat într-o prințesă modernă.

 • kate middleton

  Ducesa de Cambridge a uimit din nou audiența unui banchet, organizat de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în onoarea Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și a Reginei Letizia, care se află într-o vizită oficială în Marea Britanie. Kate Middleton (34 de ani) a purtat coronița prințesei Diana și un lănțișor superb, pe care i l-a împrumutat Regina.

 • kate middleton

  De când au votat să iasă din Uniunea Europeană, britanicii parcă sunt mai prezenți ca niciodată pe continent. Familia regală a Marii Britanii și-a trimis în această săptămână reprezentanții într-o vizită oficială în Polonia. Iar Kate, William și cei doi nepoți ai reginei au atras simpatia tuturor.

 • kate middleton nunta pippa

  Fără doar și poate, vorbim de nunta anului! Sâmbătă (20 mai), Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica St. Mark, iar recepția la casa părintească a miresei. Au fost în jur de 350 de invitați - membri ai familiei regale, celebrități și prieteni apropiați ai mirilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1