Cu 15.000 de dolari îţi faci casă sub pământ!

casa1foto-baza-2-col-inalt-.jpg

Casele în pământ se pot amenaja uşor în zonele deluroase
Foto: Wenn
Citeste tot despre: 

Compania britanică Green Magic Homes a lansat o superofertă de sezon.

Pentru doar 15.000 de dolari îţi construiesc o casă de poveste sub pământ. Locuinţa care seamănă foarte mult cu o cabană de hobit este uşor de ridicat, fiind practic o capsulă la care muncesc doar trei specialişti şi care e gata în mai puţin de două zile.

casa2foto-baza-wenn23256515.jpg

Spaţiul locuibil este de 120 de metri pătraţi
Foto: Wenn

Casa are o suprafaţă utilă de 120 de metri pătraţi. Locuinţa e compartimentată în bucătărie, sufragerie şi un dormitor. Toaleta este de fapt o anexă, conectată la sistemul de canalizare. Casa vine la pachet cu centrală termică. Pământul oferă o izolaţie termică perfectă pentru lunile de iarnă şi unde mai pui că gălăgia de afară nu ajunge niciodată în interior.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • A hotărât să schimbe asfaltul cu noroiul şi casa din cărămidă cu una de paie. Departe de civilizaţie, o absolventă de Oxford a hotărât să trăiască în pustietate. De 13 ani nu a folosit energia electrică.

  • Succesul înregistrat de producţia Lord of the Rings, şi continuat anul acesta cu The Hobbit, a determinat pe unii dintre fani să încerce stilul de rustic şi confortabil al hobbiţilor, Simone Dale şi soţia sa a încercat să arate că acest lucru este posibil încă din 2003 când a început construcţia casei sale care arată exact ca una din locuinţele din Comitatul, de acum celebru şi cunoscut în întreaga lume.