Crimă îngrozitoare! O gravidă a fost legată de copac şi lăsată să moară după ce i-a fost scos copilul din burtă

Ultima actualizare:

    Tânăra Mara Cristiana da Silva, în vârstă de 23 de ani, de abia aştepta să nască o fetiţă
Tânăra Mara Cristiana da Silva, în vârstă de 23 de ani, de abia aştepta să nască o fetiţă

Crimă şocantă în Brazilia! Graviduţa Mara Cristiana da Silva, de 23 de ani, a fost legată de un copac, pântecul i-a fost tăiat şi copilul furat. Atacatorii au abandonat-o cu stomacul hăcuit să sângereze până la moarte. Nimeni nu i-a auzit ţipetele disperate, pentru că femeia a fost abandonată într-o pădure de lângă Joao Pinheiro.

O crimă îngrozitoare a şocat planeta! Graviduţa Mara Cristiana da Silva a fost măcelărită cu sălbăticie de Angelina Rodrigues şi Roberto Gomes da Silva în cea de a opt lună de sarcină. Trupul tinerei Mara, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperit în pădure abia la câteva zile după ce a avut loc abominabilul omor. Poliţia i-a arestat pe ce doi după ce Angelina s-a dus la spital cu un nou-născut pretinzând că este al ei, în condiţiile în care bebeluşul era născut de câteva zile.

Criminala, cea mai bună prietenă a gravidei

Şocant este faptul că apropiaţii tinerei hăcuite în sălbăticie o cunoşteau pe Angelina Rodrigues şi au declarat pentru „Globo” că aceasta „îşi dorea de multă vreme să devină mămică de fată”. Trupul mutilat al Marei a fost găsit într-o baltă de sânge, cu organele interne ieşite în pădurea de lângă Joao Pinheiro. Rezultatele medico-legale au confirmat că victima a fost îmbătată şi drogată înainte de a fi ucisă. După o zi petrecută în arest, soţul Marei, Roberto Gomes da Silva a recunoscut fapta sperând să i se reducă pedeapsa de 25 de ani de închisoare, la doar 16 ani. Însă, Angelina Rodrigues a spus în declaraţia ei de la poliţie că a comis singură crima şi că Roberto nu a avut nici o implicare. Anchetatorii susţin pe de altă parte că „la cum arăta cadavrul, este imposibil ca omorul să fi fost săvârşit de o singură persoană”.

Suspecţii crimei au fost aduşi la sediul poliţiei din Joao Pinheiro pentru declaraţii
Suspecţii crimei au fost aduşi la sediul poliţiei din Joao Pinheiro pentru declaraţii

Citeşte şi:

Îngrozitor! Ziaristul saudit Jamal Khashoggi a fost tăiat în bucăţi de viu, în consulatul din Istanbul

Vânzătoarea ucisă pe Calea Victoriei, înmormântată în ziua de Paște

Cum a fost descoperit autorul crimei îngrozitoare?

Angelina s-a dus la spitalul Sao Lucas la două zile după ce a comis crima şi a declarat că “abia a născut”. Ea a devenit astfel suspectă în ochii poliţiei, după ce unul dintre doctorii aflaţi de gardă a sunat alarmat la poliţie. Angelina care are 40 de ani “mergea normal pe holurile spitalului” şi a refuzat orice analiză medicală. Mai mult decât atât, a făcut o criză de nervi spunându-le doctorilor că vrea “doar analize pentru bebeluş şi un certificat de naştere”. Angelina Rodrigues s-a mutat în locuinţa Marei sâmbătă, cu trei zile înainte ca trupul acesteia să fie descoperit. Asta face ca poliţia să îl treacă pe lista suspecţilor inclusiv pe soţul Marei. “Credem că soţul Marei şi o a treia persoană au luat parte la omor, dar momentan nu avem suficiente probe pentru a afirma asta cu precizie. Testele făcute Angelinei confirmă că aceasta nu a fost gravidă şi că omorul a fost premeditat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

De ce a fost măcelărită gravida?

Mătuşa Marei, Euza Ribeiro a declarat în presa braziliană că Rodrigues s-a apropiat extrem de mult de graviduţă după ce a aflat că aşteaptă o fetiţă. “Angelina a zis în repetate rânduri că visează să devină mamă de fetiţă. Când a aflat că Mara aşteaptă o fetiţă, Angelina s-a oferit să o ajute şi era tot timpul cu ea. I-a împrumutat bani să facă o scanare cu ultra-sunete şi în ziua morţii Marei, s-a dus să facă mai multe cumpărături pentru dormitorul fetiţei”, a declarat la poliţie Euza Ribeiro. Copilul se află în prezent în grija personalului medical de la spitalul Patos de Minas şi este tratat atent pentru că are o tăietură de cuţit în zona capului.

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net