Credea că iubita îi face sex oral, dar când a deschis ochii, surpriză!

sex_oral.jpg

sex oral
Un bărbat a crezut că iubita lui îi făcea sex oral în timp ce el dormea, dar când s-a trezit a avut un șoc
foto: AP
Citeste tot despre: 

Un bărbat a simțit o senzație foarte plăcută în zona intimă, care l-a trezit din somn. Cu toate acestea, el a rămas cu ochii închiși pentru o perioadă, fiind sigur că iubita lui îi facea sex oral. După un timp, când în sfârșit a deschis ochii, a avut o surpriză de zile mari.

Înainte să realizeze ce se întâmplă, cât timp încă avea ochii închiși, bărbatul, care a preferat să rămână anonim, îi permisese persoanei despre care credea că e iubita lui să îl atingă și să îl sărute în cele mai intime zone. Abia apoi și-a dat seama că a făcut o greșeală uriașă, potrivit metro.co.uk.

Când a deschis ochii, a avut un șoc. Un bărbat în vârstă de 22 de ani se afla în patul lui și îl satisfăcea sexual. A sărit ca ars când a realizat ce se întâmplă și a izbucnit în lacrimi atunci când tânărul, pe nume Dale Everard, i-a spus „Ți-a plăcut!”, iar apoi l-a dat afară.

Cum au ajuns să se cunoască cei doi

În seara aceea, victima și iubita sa se aflau la un club din Dunfermline, Scoția. Pe ringul de dans, femeia s-a împrietenit cu Dale, care i-a mărturisit că era în timpul unei întâlniri dar că nu îi plăcea bărbatul cu care a ieșit. Ulterior, cei doi au dansat împreună și au vorbit despre lucruri obișnuite.

Victima a părăsit clubul în jurul orei 2.00, spunând că este beată și că o doare capul. Iubita lui l-a urmat la scurt timp și a luat un taxi, acompaniată de Dale. Când au ajuns la apartament, victima s-a certat cu iubita sa pe motiv că ea a invitat un străin (pe Dale, n.r.) în apartamentul lor.

Bărbatul a adormit pe pat îmbrăcat, iar iubita lui pe canapea. Nu a durat mult până când Dale a început să îi facă sex oral victimei. Ulterior, acesta a primit o sentință de 18 luni de închisoare, după ce și-a recunoscut fapta, motivând cu faptul că se afla sub influența alcoolului.

Loading...

Citește și

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • miscari pentru o partida de sex oral perfecta

  Sexul oral nu ar trebui să fie considerat o obligaţie pentru nici o femeie, ba din contră, trebuie să fie o plăcere. Există câteva mișcări pentru o partidă de sex oral perfectă pe care orice femeie ar trebui să le știe pentru a-și aduce iubitul pe culmile plăcerii.

 • sex oral sfaturi pentru sex oral perfect viata sexuala relatie cuplu

  Peste 9 din 10 persoane preferă sexul oral atunci când este vorba de relaţii intime, aşa că nu este o fantezie stupidă să îţi doreşti să fii expertă în acest domeniu. Mai jos vei afla ce trebuie să faci pentru a-ţi duce partenerul pe culmile plăcerii.

 • Cum sa faci un sex oral ca la carte

  Felația este una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaţilor şi nu mai este considerată de foarte mult timp un subiect tabu. Cum să faci sex oral ca la carte? Dacă vrei să-ți surprinzi în mod plăcut partenerul trebuie să pui în practică câteva trucuri simple care îl vor înnebuni de plăcere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1