Credea că iubita îi face sex oral, dar când a deschis ochii, surpriză!

Ultima actualizare:

    Un bărbat a crezut că iubita lui îi făcea sex oral în timp ce el dormea, dar când s-a trezit a avut un șocfoto: AP
Un bărbat a crezut că iubita lui îi făcea sex oral în timp ce el dormea, dar când s-a trezit a avut un șocfoto: AP

Un bărbat a simțit o senzație foarte plăcută în zona intimă, care l-a trezit din somn. Cu toate acestea, el a rămas cu ochii închiși pentru o perioadă, fiind sigur că iubita lui îi facea sex oral. După un timp, când în sfârșit a deschis ochii, a avut o surpriză de zile mari.

Înainte să realizeze ce se întâmplă, cât timp încă avea ochii închiși, bărbatul, care a preferat să rămână anonim, îi permisese persoanei despre care credea că e iubita lui să îl atingă și să îl sărute în cele mai intime zone. Abia apoi și-a dat seama că a făcut o greșeală uriașă, potrivit metro.co.uk.

Când a deschis ochii, a avut un șoc. Un bărbat în vârstă de 22 de ani se afla în patul lui și îl satisfăcea sexual. A sărit ca ars când a realizat ce se întâmplă și a izbucnit în lacrimi atunci când tânărul, pe nume Dale Everard, i-a spus „Ți-a plăcut!”, iar apoi l-a dat afară.

Cum au ajuns să se cunoască cei doi

În seara aceea, victima și iubita sa se aflau la un club din Dunfermline, Scoția. Pe ringul de dans, femeia s-a împrietenit cu Dale, care i-a mărturisit că era în timpul unei întâlniri dar că nu îi plăcea bărbatul cu care a ieșit. Ulterior, cei doi au dansat împreună și au vorbit despre lucruri obișnuite.

Victima a părăsit clubul în jurul orei 2.00, spunând că este beată și că o doare capul. Iubita lui l-a urmat la scurt timp și a luat un taxi, acompaniată de Dale. Când au ajuns la apartament, victima s-a certat cu iubita sa pe motiv că ea a invitat un străin (pe Dale, n.r.) în apartamentul lor.

Bărbatul a adormit pe pat îmbrăcat, iar iubita lui pe canapea. Nu a durat mult până când Dale a început să îi facă sex oral victimei. Ulterior, acesta a primit o sentință de 18 luni de închisoare, după ce și-a recunoscut fapta, motivând cu faptul că se afla sub influența alcoolului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net