Amanta a venit în timp ce se însura! Reacţia uluitoare a bărbatului când a văzut-o

mire_amanta.png

mire nunta amanta
Un mire a fost surprins de prezența amantei sale la ceremonia nunții
Foto Daily Mail
Citeste tot despre: 

Un material video care surprinde nemulțumirea amantei unui bărbat care s-a căsătorit în secret a devenit foarte apreciat pe Internet. Femeia a fost prezentă la ceremonie, iar când s-a încheiat, i-a făcut bărbatului o surpriză pe care n-o va uita niciodată.

Ceremonia de cununie religioasă poate deveni plictisitoare la un moment dat, dar atunci când unul dintre cei prezenți la nuntă este chiar amanta mirelui, lucrurile devin ceva mai interesante, potrivit DailyMail.co.uk.

„De-asta ai plecat tu azi-dimineață din casa mea?”, i-a strigat amanta bărbatului care la auzul vocii femeii, pe chipul său se vede o uimire incredibilă. „la fel și noaptea trecută?”, a mai adăugat femeia.

Mirele a încercat să își ascundă emoțiile, dar se poate observa clar că era profund rușinat de situația penibilă în care a fost pus. Nu se știe ce s-a întâmplat după acest moment deoarece filmarea a fost întreruptă când toți s-au ridicat în picioare, dar cu siguranță bărbatul nu a mai primit felicitările de care are parte orice mire.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și