Coronavirus: Peste 240 de morţi într-o singură zi, în provincia Hubei

Ultima actualizare:

    Bilanţ îngrijorător: 240 de decese într-o singură zi în Hubeifoto: Getty
Bilanţ îngrijorător: 240 de decese într-o singură zi în Hubeifoto: Getty

Pste 240 de persoane au murit într-o singură zi în provincia chineză Hubei, din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus, de două ori mai multe decât în ziua precedentă, anunţă CNN.

Numărul cazurilor de infectare în această provincie a trecut de 14.000 într-o singură zi, totalul fiind de  48.206 cazuri, din care 33.693 au fost spitalizaţi, iar 1.437 sunt în stare critică, în timp ce 3.441 de pacienţi s-au vindecat şi au fost externaţi.

Bilanţul indică faptul că cel puţin 1.355 de persoane au murit în China din cauza coronaviruslui, 1.310 dintre acestea fiind înregistrate în provincia Hubei. Alte două decese s-au produs în Filipine şi Hong Kong.

Numărul mare de cazuri de îmbolnăvire confirmate este determinat şi de faptul că autorităţile au modificat modul în care stabilesc cazurile de îmbolnăvire, fiind incluse şi cazurile ”diagnosticate clinic”, pe baza simptomelor, pe lângă cele cu rezultate pozitive în urma testelor, pentru a facilita accesul acestor pacienţi la tratament.

La nivel mondial, virusul a ucis peste 1.300 de persoane şi a infectat peste 60.000, cele mai multe victime fiind în China.  

Pe nava de croazieră aflată în carantină în portul Yokohama, pe care se află şi 17 români, numărul cazurilor de îmbolnăvire a ajuns la 175.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net